Al vaker hier besteld, prima prijzen en snelle levering.
Rotterdamse mentaliteit niet kletsen maar doen
Ik krijg precies wat ik verwacht en op tijd en dat al bij verscheidene bestellingen in meerdere jaren tegen alleszins redelijke prijzen
Met veel geduld geadviseerd en ook super goede aftersale service. Vakkundig team.
Zoals altijd gewoon prima
Bestel- en leveringproces zijn prima op orde.
Makkelijk bestellen. Betalen en snel geleverd. Top.
Ik heb een dingetje dat ik denk dat hoeft nou niet ik had 10 stuks kittubes besteld maar deze zaten allemaal apart in een plastic tasje verpakt wat volgens mij niet milieu vriendelijk is. Maar voor de rest is het prima.
beste prijs voor mijn marifoonset, snel verzonden en goed verpakt
Bestellen betalen ontvangen geen probleem en snel bezorgd
Snelle levering keurig retour documenten erbij dikke prima!
nuttige en ter zake doende informatie en prima service tegen een scherpe prijs.
Revering ging snel, berichtgeving daarover adequaat.
Prima op tijd geleverd, met duidelijke instructies en retour enveloppe. Wel in een veel te grote doos, het had ook in een enveloppe gepast.
Alles gaat soepel en vlug. Goede voorlichting op site!
Bij meerdere bezoeken en via online bestellen vakkundig en vriendelijk geholpen
2 artikelen besteld waarvan 1 in de nalevering. Dat stond al op de site dus vooraf duidelijk. Uiteindelijk ruim binnen de gestelde tijd geleverd. Aflevering op zondag, prettig dat dit kon.
Bij het bellen over problemen met het installeren van tranducer en plotter uitstekend te woord gestaan.
Snelle service en levering
Alles volgens afspraak geleverd
Onderdeel binnen twee dagen geleverd.
Patrijspoorten besteld. Heldere informatie op de website en snelle levering. Zeer tevreden.
Helaas had de wetsuit die ik had gekocht enkele slijtageplekken. Na een kort overleg kwamen we tot een zeer fijne oplossing. Service is ook het oplossen onvolmaaktheden. Zeer blij en enthousiast over deze winkel.
Top service van KOK watersport. Ik wilde twee stuks van het artikel en er was er kennelijk maar één op voorraad. Eén dag later al de nazending ontvangen. Jammer voor KOK was wel dat ze nu twee keer verzendkosten moesten betalen voor een pakketje terwijl mijn kleine en lichte onderdelen gemakkelijk in een envelopje hadden gekund. Nu betaalde ik maar voor één bestelling verzendkosten terwijl KOK dat twee keer moest doen.