Met een Mooie winkel en zeer veel watersport artikelen op voorraad toch een van de mooiste winkel in de regio
Alles tot in de puntjes geregeld , zou elk bedrijf een voorbeeld aan kunnen nemen . Keurig verpakt , retour sticker en formulier allemaal keurig in een hoesje bijgeleverd. Via telefoon keurig en correct en klantvriendelijk. Erg fijn bedrijf !! Absoluut zeer aan te bevelen .
Snel wn efficiënt
Al jaren voor ons een prima plek voor allehande bootspullen advies en tips.
Meestal prettig contact maar proberen iets kleins aan een bestaande bestelling toe te voegen in combinatie met het humeur van de meneer die de telefoon opnam was onprettig.
Goede voorraad en kwaliteit.
Al jarenlang ook vanuit Belgie zonder één hapering gratis levering. De goedkoopste is hier de beste.
Snelle levering en aantrekkelijke prijs
Snelle levering. Had nog een vraag maar super te woord gestaan, heel vriendelijk!
Wachten nog op nalevering. Niets in mail van gehoord. Zat alleen brief bij de andere levering..
Prima bedrijf met goede prijzen en prima producten. Vlot in de communicatie.
Snel en keurig geleverd !
Jabsco waterpomp werd door mij vorige week vrijdagnamiddag besteld en is thuis bij ons reeds zaterdagavond rond 20u geleverd.
Binnen een dag geleverd en een mooie aanbieding
Snel en correct geleverd
Overzichtelijke website met interessante blogs. Bestellingen worden netjes geleverd. Retourneren is eenvoudig.
steeds is de bestelling degelijk ingepakt en wordt het gevraagde toegestuurd. Eventueele voorafgaandelijk info per mail of per telefoon worden vakkundig gegeven?.
De websitebezoek was overzichtelijk ingedeeld voor wat betreft de diverse categorieën. Ook de producten duidelijk geprijsd en afgebeeld. De levering gebeurde snel en correct, voor mij dus een hele positieve ervaring met Kok Watersport
toegewijd en vriendelijk via de website,
Perfecte productengamma bij Kok. De logistiek met Post NL ging wat minder vlot. Bedankt voor de uitstekende service.
Ondertussen al 2 jaar mijn vaste keuze van winkel voor onderdelen die ik nodig heb voor de renovatie van mijn zeilboot. Elke levering is altijd op tijd geweest, elk onderdeel was altijd in orde. En service is tot nu toe altijd uitstekend geweest, fout onderdeel? Terugsturen is een eenvoudig proces!
Juiste producten en ticket voor eventueel retour
Fijne website met een groot aanbod. We bestellen er nu al jaren. Nog nooit een slechte ervaring gehad.
Snelle en correcte levering. Aanrader !