Goede service en snelle levering
Goed advies, alles op voorraad en snelle levering via de webshop. in de winkel behulpzaam en vriendelijk personeel...
Product (Carterpomp) is zoals omschreven en voldoet aan mijn verwachtingen. Verzending zoals omschreven tijdens de bestelling, goed geregeld.
Snel geleverd en goed verpakt
Altijd supersnelle levering en op voorraad. No 1 qua watersport voor mij.
Ik heb bij Kok Watersport een Epirb3 gekocht. Was snel geleverd en had een goede prijs. Ik werd nog gebeld om mijn MMSI nummer in te voeren.
Heel tevreden over hun service.
Goed verzorgd en verpakt. Diverse 2k verfblikken gekocht. Ik mistte alleen de roerhoutjes. Verder perfect!!
Tot nog toe geen problemen ondervonden goede service
De bestelde producten werden juist en snel geleverd. Ruime keuze en goede kwaliteit.
een boiler gekocht bij Kok watersport, achteraf blijkt deze niet nodig te zien, de boiler retour gebracht en zonder problemen weer terug genomen en bedrag gelijk terug gestort
Best besteld, helaas te klein. Retour gestuurd na vriendelijk telefoontje. Geld snel retour gekregen
Alles
Heel snelle levering. Mooie aanbieding
Groot assortiment en altijd accuraat met levering en retouren!
Prima ervaring, snel en correct geleverd.
Toen mijn pakket niet geleverd was heeft kok watersport mij een tweede pakket toegestuurd. Dit vond ik zeer fijn
behulpzaam, stipt en correct
Kan Kokwatersport alleen maar beoordelen op de levering. Het product is tenslotte van iemand anders. Wel jammer dat de verpakking van mijn bestelling veer te groot was voor het product. Het product had ook in een enveloppe gepast ipv een doos waar er zeker wel een stuk of 10 in pasten.
Tevreden
Ging alleen om set houten pluggen, maar zag wel dat store grote selectie nautisch apparatuur heeft. Kom vast een keer terug.
Zoals steeds supersnel geleverd aan een correcte prijs!
Prima geregeld
Zie boven.
En geweldig dat boodschappenlijstje! Groeten en ndank van mijn echtgenote;-)