1 blik verf besteld op een zaterdag en het word woensdag pas verzonden krijg ik te horen na een mail over en weer nou echt slecht en veel te lang lever tijd, verzending na betaling.
Duidelijk omschreven artikel, snelle levering
Heel goed advies gekregen
Je ontvangt snel wat je besteld hebt uit het brede assortiment
Bedankt
Toen het verkeerde software pakket op de marifoon zat, was dit heel snel opgelost.
Altijd goed advies en supervriendelijk. Ik winkel er al zeker 50 jaar.
Had een servies besteld super mooi heb er nog een besteld top
Snelle levering gewoon super
product komt overeen hetgeen was aangeboden
Bijzonder vlotte levering, binnen 24 uur! Wel jammer dat ik verplicht was om avondlevering aan te kruisen wat extra geld kost terwijl het best de volgende dag bezorgd ja mogen worden. Verder heel tevreden
Zeer nette service
Grote sortering, goede betaalmogelijkheden, levering na 2 dagen, precies op de opgegeven tijd. Kreeg uw adres van een goede kennis in nederland, woon zelf in Bonaire. Mijn punt van ongemak, ik kon op uw website geen naam en adres in het buitenland opgeven als factuuradres. Begrijpelijk dat u niet opstuurd naar Bonaire, dus een afleveradres in Nederland opgegeven. Er kan dan verwarring ontstaan bij de aflevering.
Doorgaan zo
Top bedrijf wat doet wat het beloofd.
Snelle levering en prima prijs.
Snel gevonden, gebruiksvriendelijke site. Duidelijke communicatie over levering. Gelukkig niet te veel emails, gewoon goed! product volgens verwachting en snel.
Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. Snelle levering.
Eigenlijk niks bijzonders, gewoon bestellen, betalen en het gewenste product op de afgesproken tijd ontvangen. Je bent het niet meer gewend dat gemaakte afspraken ook nagekomen worden
Bij bestellen kreeg ik door dat 1 van de twee items niet beschikbaar was. Echter kwamen beide bestelde items in één pakket binnen.. Dat vond ik welliswaar heel fijn. Echter vond ik tijdens de zending niet duidelijk of alles compleet geleverd zou worden.
Niet dé beste prijs, doch meer of redelijk. Goede afhandeling van de bestelling
Snel netjes verpakt afgeleverd. Zomaar een detail: exemplaar van Yachtfocus erbij. Prijzen heel concurrerend en ruim assortiment. Kok heeft nog aandacht voor de klant, hoe klein de bestelling dan ook.
Breed assortiment, goede prijskwaliteit. Zeer snelle levering
Goed en snel geleverd
Handmarifoon besteld en is de volgende dag, conform afspraak, geleverd.