Fantastische service met de nalevering van een artikel. Snel en goed geholpen.
Snel duidelijk
Product is van topkwaliteit en snel geleverd.
Kok Watersport heeft een uitgebreid assortiment en een prima prijs-kwaliteits verhouding. Super snel geleverd.
Goede prijs en snelle levering
Ik had een drinkwater pomp online besteld waarover ik vlak voor verzending toch nog een online vraag had. De medewerker van Kok belde me keurig vlak voor verzending terug met het antwoord. Hij belde me nog een tweede keer om zeker te stellen dat de pomp speciale aansluitingen had. Het product werd keurig op de geplande tijd geleverd.
Ik heb een aantal keer rubbers besteld voor mijn gebo ramen. De goede rubbers met een snelle levering. Ook een keer een vraag gesteld over een rubber wat ik niet vinden kon deze hadden ze helaas niet in het assortiment maar ik kreeg wel advies over waar ik er naar kon vragen. Gewoon een goed en netjes antwoord dus. Dat zie je niet zo vaak meer.
uitstekende service met goeie begeleiding
Goedemorgen, Snelle bezorging alleen het doosje waar het jasje in zat was erg klein.Het jasje was gekreukt en ook niet netjes opgevouwen.Dit is jammer en wellicht een verbeterpunt. Groeten,Els Bot
Zie boven
Mijn eerste ervaring met Kok was zeer positief. Bedrijf is telefonisch goed bereikbaar.. Met specifieke technische vraag werd ik binnen een uur terug gebeld en goed geholpen. Snelle levering en netjes verpakt.
ervaring in snelheid van leveren is prima maar we kregen wel 2 grote dozen met in elke doos 1 ruitenwisser. Verzend deze dingen gewoon in zo'n beschermde envelop Echt zonde van alle materialen en geldt ook voor de pakbon - sticker in weer een envelopje ...
altijd goede service, mooi assortiment, leuke winkel.
Perfecte online service. Raymarine MFD gekocht. Bij installatie Navionics kaart wat problemen. Perfect geholpen.
Een kleine bestelling gedaan en die werd goed verpakt en op tijd geleverd.
Zeer tevreden. Bestelde artikel werd supersnel bezorgd
Bestelling werd snel verzonden!
Alles wat er tot nu toe gevraagd was is oké. Tot op heden nog niks ontvangen maar het product was niet voorradig. Mvg Alex
Keurig op tijd geleverd. En de artikelen voldoen aan de verwachting.
Snelle levering veilig verpakt en ruim assortiment.
Prettige zaak, veel op voorraad en goed advies!
Ik koop al 7 jaar spullen bij Kok Watersport. Gewoon top!
Geen verdere toelichting noodzakelijk.
Alrijd goed advies in de winkel en snelle online service