Absoluut kwaliteit
Heel fijne webshop, snelle en correcte levering... helaas was de grootste maat net niet groot genoeg, dus moesten de broeken retour. Ook dat ging heel snel en moeiteloos en geld is snel teruggestort. Ondanks dat broeken niet pasten, toch een heel prettige ervaring met Girav!
Heb vorige week 3 t shirts gekocht voor mijn man. En deze shirts hebben mooie kleur en mijn man vind deze Girav shirts heerlijk om tedragen. En ze blijven mooi van kleur en van vorm.
Ik heb nu al vaker besteld en ben gewoon erg tevreden
Ik ben lang en slank. Niet echt gemakkelijk om daar goed passende broeken voor te vinden. Hier wel in een keer geslaagd!
Shirts zijn echt veel te lang
Onderbroeken en T- shirts besteld mate goed en snel geleverd
In menig sportzaak kon ik nooit een joggingbroek vinden in de juiste lengte maar bij Girav gelukkig wel
Wat ik lees voordat ik bestel is nooit overdreven! Wat ik lees is waar. Kwaliteit Wat geleverd wordt ! Snelle levering , korekte afhandeling! Niets op aan te merken. Geen wantrouwen! Hou dat zo!!
Snelle bezorging mooie shirts eindelijk wat langer niet in de winkels te krijgen
Prima t-shirt, heel blij mee Wellicht dat ik volgende keer iets korter neem. Heb nu de langste maat gepakt en heb 3 minirokjes
Eenvoudige bestelwijze. Goede info over het afleverproces.
Perfecte pasvorm en hele mooie kwaliteit V-hals T-shirts.
Kwaliteit en snel geleverd, leuke aanbieding
Lekkere stof en lekker lang
alles ging goed van bestellen tot bezorging. netjes verpakt. niets op aan te merken.
Slechte pasvorm en te klein
Kwaliteit is vele malen beter dan verwacht
ondanks dat ik het maat advies op de website volgde was het overhemd echt veel te groot.
Zoals altijd gaat bij Girav alles netjes, vlot en goed. Dit keer zat de broek echter niet naar mijn zin, zodat ik deze heb moeten terugsturen. De retoursticker zat er al bij. Verder hoef je niets aan te melden enz. Tevreden over de afhandeling.
Snelle levering en prima kwaliteit.
Beste Bob, Bedankt voor uw beoordeling. Heel veel plezier met uw aankoop!
Zeer snel geleverd en pasvorm is prima. Ga ook nog wel de wat meer slim t-shirts testen om de verschillen te weten.
Beste Alex, Bedankt voor de mooie beoordeling. Hopelijk bevallen de andere T-shirts ook! Veel plezier ermee!
Ik heb nu meerdere shirts van girav en het zit gewoon heerlijk en perfect. Ik kan het iedereen aanraden. Aan de hand van je gewicht en je taille krijg je de maat geadviseert door girav. Ideaal dus!
Beste Matthijs, Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie woorden. We zijn hier heel blij mee! Veel plezier met uw aankoop!
De T-shirts zijn van prima kwaliteit. Deze 1e zending is echter helaas geretourneerd i.v.m. de lengte ervan.
Beste Frans, Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u de juiste T-Shirts heeft gevonden. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, zullen wij voor de terugbetaling zorgen.