Goede kwaliteit. Snelle levering. Heel tevreden dus.
Best Kees, We zijn blij om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor de mooie 10!
De prijs meer dan waard!
Beste Lonie, Bedankt voor uw mooie 10! Heel veel draagplezier!
Heel blij ermee. Wel jammer dat alles zo prijzig ic voor de lange jeugd.
Beste Hetty, Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback!
Heb mij bestelling snel en in goede orde ontvangen
Beste Marc, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles snel en goed is aangekomen.
Het pakketje was snel verstuurd en geleverd, echter zijn de 3 extra lange shirts na een 30 graden was wél gekrompen (ik doe dat al op een laag temperatuur omdat alles krimpt tegenwoordig) de stof is absoluut mooi gebleven, de breedte is ook goed gebleven. Maar helaas wel teleurgesteld is de lengte die verdwenen is....
Beste Danielle, Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Fijne dag gewenst!
Snel geleverd en goede kwaliteit
Beste Jan, Dank voor uw bericht! Goed om te horen dat uw bestelling snel en in goede orde is geleverd. Graag tot een volgende keer!
Prima kwaliteit
Beste Dymphie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit. Graag tot ziens in onze webshop!
Heb 3x T-shirt besteld, kosten 3x € 19.95= € 59.85, korting €9.85, dus betaald € 50.00. Per shirt heb ik dus € 16.67 betaald. Wegens kleurverschil 1x shirt retour gestuurd, vergoeding van Sirav € 10.10, een verschil van € 6.57. Wilde graag het shirt ruilen tegen andere kleur, zodat mijn betaalde € 50,00 correct zou blijven, helaas deze mogelijkheid bestaat niet.
Beste heer Van Uden, Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw retour, dat vinden we uiteraard vervelend. Onze klantenservice heeft inmiddels contact met u opgenomen via e-mail, en de uitleg over de actievoorwaarden en het bijbehorende retourbedrag is daarin met u gedeeld. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder.
Snelle levering, en produkt voldoet aan mijn wensen.
Beste John, Een 10! Dank hiervoor. Wat fijn te horen dat de producten aan uw wensen voldoen.
2 t-shirts met V-hals besteld, L en XL. Lengte is goed, 5 cm langer dan de standaard t-shirts uit de winkel. Beide shirts 1 keer gedragen en ze zitten nu in de was. Na 3 keer wassen ga ik weer kijken wat er "over" blijft. Maar, tot nu toe zeer tevreden!
Beste Stefan, Bedankt voor uw beoordeling. Wat goed te horen dat u tevreden bent. Mocht u in de toekomst vragen hebben dan staat de klantenservice altijd voor u klaar.
6 basic shirts gekocht, volgende dag geleverd. Echter had ik per abuis de verkeerde maat besteld. Helaas voor mij had ik ze al uit verpakking gehaald
Beste Tolis, Bedankt voor uw 10. Onze klantenservice neemt contact met u op om te kijken of we mogelijk voor een aantal een omruiling kunnen aanmaken. Fijne dag!
Mooi overhemd en perfecte maatvoering Tevreden mee.
Beste Jos, Wat een leuke review. Dank hiervoor.
Beste Wiely, Bedankt voor uw mooie review.
Perfecte pasvorm en blijven ook na vele malen wassen perfect zitten.
Beste Ben, Bedankt voor uw prachtige review en 10. Hier zijn wij van team Girav trots op.
Waarschijnlijk niet een fout van jullie maar van PostNL. Pakket staat geregistreerd als afgeleverd maar is dat niet. Camera beelden laten ook niets zien, buren hebben niets in ontvangst genomen en PostNL verzamelpunt in Ypenburg heeft ook niets.
Beste Mark, Bedankt voor uw review en feedback. Wat vervelend dat uw pakketje nog niet bezorgd is. Onze collega van de klantenservice heeft al contact met u opgenomen betreffende een passende oplossing en het mogelijk (met een andere vervoerder) opnieuw versturen. Fijne dag gewenst!
Originele beoordeling
Kwalitatief goed product
Beste Evert, Bedankt voor uw prachtige review. Wat fijn te horen dat u onze kwaliteit goed vindt.
De linnen katoen shirts zijn minder lang dan ik van Girav gewend ben. Gaat nog net maar iets langer zou beter zijn.
Beste Arjen, Bedankt voor uw review en fijn dat u uw ervaring met ons deelt. We werken bij Girav met drie lengtematen: Standard Long Fit, Long Fit en Extra Long Fit. Deze lengtes vindt u terug in onze maattabellen, maar we helpen u ook graag persoonlijk met advies over pasvorm en fit. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor maatadvies of bij vragen over een mogelijke ruiling – we denken graag met u mee!
T-shirts te lang. dus ik moet ze terug sturen. Verder ben ik tevreden. Moet weer op nieuw bestellen.
Beste Frans, Bedankt voor uw mooie review. De klantenservice zal contact met u opnemen betreffende een mogelijke omruiling.
Mooie kwaliteitsshirts!
Beste Dave, Dank voor uw mooie review en een 10! Daar zijn we trots op.
Als lang mens kan ik eindelijk sinds Girav bestaat passende T-shirts kopen van ook nog hoge kwaliteit. Tevens goede maattabellen.
Beste Dick, Wat leuk te horen dat u een fan van Girav bent. En bedankt voor uw mooie review.
Snel geleverd en goed ontvangen
Beste John, Bedankt voor uw mooie review. En fijn te horen dat uw order snel geleverd is.
Bestelproces prima op orde en de verpakking is top!
Beste Alwin, Wat een mooie beoordeling – een 10! Dank voor uw vertrouwen. Fijn om te horen dat het bestelproces en de verpakking zo goed bevallen zijn. We doen het graag zo voor u!
Bestellen en dan twee dagen later in prima
Beste Rob, Bedankt voor de 10! Super om te horen dat alles naar wens was – van bestelling tot levering. Tot de volgende keer!
Positief. Snel geleverd en goede producten.
Beste Jan, Bedankt voor uw leuke review en feedback.
Heerlijke lange jogging en sport broek.
Beste Nils, Wat fijn om te horen dat de broek zo goed bevalt! Bedankt voor uw positieve review – veel draagplezier gewenst!