Fijn dat er nu een zaak is waar je de maten krijgt wat je zoekt en een goede kwaliteit . TOP
Dat horen wij graag, leuk om te lezen!
Mooie t shirts Goede kwaliteit Levering duurde iets langer dan verwacht
Bedankt voor uw review!
Al jaren vaste klant, altijd vriendelijk geholpen en nette levering. Wil nooit meer andere shirts!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Prima zacht en lang shirt
Onwijs bedankt voor uw leuke review!
T-shirt gekocht. Kwaliteit is goed. Snel geleverd. Past goed. Volgende shirts ook weer hier.
Dat horen wij graag, ontzettend bedankt voor de review!
De T-shirt besteld. Lengte is prima, lang genoeg. Kwaliteit lijkt goed. Stof is wel erg dun.
Bedankt voor uw review!
Perfecte pasvorm en mooie kwaliteit
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Een mooie product en de kwaliteit is perfect vooral met de 5% elastische witte shirts
Hartelijk dank Gerard!
T shirts zijn erg fijn om te dragen. En het vest is ook heel fijn en van goede kwaliteit.
Bedankt voor uw leuke review!
Prima webside, prima aflevering. Kortom niets op aan te merken
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Opnieuw t-shirts besteld, maar ook enkele onderbroeken en een coltrui mee besteld om te proberen. Ook die bevallen me uitstekend. Niet heel goedkoop, maar als de kleding langer mee gaat is dat ok. Helaas bleken enkele artikelen op het moment van bestellen niet leverbaar waardoor ik geen gebruik kon maken van de korting op black friday, maar dat is keurig opgelost door Milou van de klantenservice. Ik kreeg een tegoed ter waarde van de gemiste korting! Keurig!
Bedankt voor uw leuke review Peter, dat horen wij graag!
Kwaliteit als altijd goed en goede en snelle levering.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Snelle bestelling snelle levering en prijs kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw review!
Lekkere stof en lang
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Kado gegeven, de ontvanger is er blij mee.
Bedankt voor uw leuke review!
Na jarenlang klant te zijn voor shirts in perfecte lengte en pasvorm bestel ik ondertussen mijn overhemden, coltrui, vesten, sokken en ondergoed bij Girav. Voor mij handig one-stop shopping. Is nog nooit tegen gevallen.
Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt!
Mijn man is er erg blij mee!
Fijn te horen, bedankt!
Goed snel en mooie pasvorm
Bedankt Hans!
Super kwaliteit perfecte pasvorm.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Nog niet gewassen maar eerste indruk is zeer positief.
Dat horen wij graag, bedankt!
Producten super fijne kwaliteit en heerlijk de lengte maten.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Het belangrijkste aan een t-shirt vind ik de boord, die moet goed hoog aangesloten blijven en niet uitlubberen. Nu ben ik benieuwd hoe deze Girav zich gedraagt na vele wasbeurten.
Ontzettend bedankt voor uw leuke review!
Mooie gladde stof en de lengte van de t-shirt fantastisch
Dat horen wij graag, bedankt!
Zeer goede kwaliteit en pasvorm.
Bedankt! Veel plezier van uw shirts!
Fijne shirts met de juiste lengte wanneer je wat groter bent.