Vandaag een trui en twee shirts ontvangen. Zit als gegoten en eindelijk een keer gen gezeur met te korte mouwen of te korte shirts. Heerlijk om een winkel gevonden te hebben voor lange mensen.

alles is perfect!

mijn laatste bestelling nog niet uitgepakt maar ik weet dat het weer een geweldige ervaring word!

Prima service en snelle levering!

Zit perfect

Snelle levering, goed materiaal

Vertrouwend op goede kwaliteit

De pasvorm is prima en opvallend warmer dan een van mijn oude T-shirts.

Bezorging op tijd en gemakkelijk door de brievenbus. Dit was mijn eerste bestelling en er zullen er meer volgen. De kwaliteit nu naar één keer dragen is nog prima. Ik ben tevreden.

Tevreden!!

Mooie kwaliteit Snelle bezorging

Grote keuze

Snel geleverd Kon alleen actie code niet gebruiken

Geleverd volgens afspraak

Prima pasvorm en kleur.

Zonder problemen snel geleverd

Heel blij mee.

De geleverde t-shirt zijn van prima kwaliteit. De maat is perfect. Mooie kleuren. Levering is snel en alles keurig verpakt.

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit, goede prijs. Dus een goede prijs-nut relatie. En een klantenservice in een eerder stadium die zijn weerga niet kent. Werkelijk geweldig, een club van absolute professionele toppers.

Goede kwaliteit snel bezorgd

Mooie aanbieding. Goede kwaliteit snel bezorgd

Perfecte afwerking en prima product

Prima kwaliteit en service

Heerlijke dunne onderhemden, zitten perfect !

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed product snel geleverd

Met kleding van GIRAV zeer tevreden. Goede kwaliteit en redelijke prijzen. Vlotte levering.

Superfijne ondershirts

Ik bestel mn ondershirts altijd van Girav. Mss niet de goedkoopste in aanschaf, maar zitten top en goede kwaliteit. Dus over een langere periode bekeken helemaal niet zo prijzig.

Goede kwaliteit

Geweldige kwaliteit

Mooie lange Bangkok shirts zitten als gegoten

Goed zittende kleding.

Fijne producten, goed zittende kleding met een goede lengte.

Altijd goede kwaliteit

Betrouwbaar, fijne stof, altijd dezelfde kwaliteit, aantrekkelijke korting. Top!

Duidelijke website, makkelijk bestellen.

Prima toegankelijke website, producten makkelijk te vinden. Snel besteld, snel geleverd, goed verpakt.

prima pasvorm precies op lengte

zit als gegoten kwaliteit product

Goede kwalitatieve t-shirts

Shirts met een goede pasvorm, juiste lengte, en een goede kwaliteit stof. Enigste nadeel vind ik voor mezelf is de lage hals, en toch ook wel de stevige prijs voor basic shirts.