Eens Girav altijd Girav
Dit is heel leuk om te horen, bedankt en veel plezier van uw shirts!
Terugbetaling mag wat sneller.
Bedankt voor uw beoordeling!
Goede ervaring.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en de 10!
Eindelijk een blouse die niet steeds uit mijn broek komt dit zijn de woorden van mijn zoon. Eindelijk hebben we een paar goed passende blouses gevonden. Wij komen zeker bij jullie terug. Jammer dat de kleurkeuze niet reuze is. (maar je kan niet alles hebben;)
Snelle levering.
Bedankt voor uw 10! Blij mee.
Het product was binnen de gegeven tijd geleverd in de brievenbus dus ik hoef er niet voor thuis te blijven. En met behulp van de site een goede maat uitgekozen hij zit perfect op de schouders en is lang genoeg. Ik voel me zekerder in een Girav shirt.
Wat fijn om te horen! Dank voor de beoordeling!
Zeer goede pasvorm.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Duidelijke site, makkelijk bestelproces. Vlotte levering. Maar dan PostNL die zijn beloftes niet waar maakt. En meld dat het bezorgt is wat niet zo is. Maar door een hele snelle mail wissel met Girav. Hebben ze alsnog twee nieuwe T’shirts opgestuurd, die dit keer wel werden bezorgd. En het draagcomfort is prettig niet te strak en idd de juiste lengte.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij met uw 10 !
Internet gegevens was niet up to date maar goed opgelost met telefonische contact. Anders hadden ze 5 sterren gekregen.
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen.
We bestelden voor het eerst een kledingstuk bij Girav vanwege de lengtematen. Het is ons prima bevallen door snelle service, goede kwaliteit stof en pasvorm. Precies wat ik al jaren zocht. Blij met onze aankopen ( Colltrui en Hoodie's).
Wat fijn om te horen! Dank voor de beoordeling!
Altijd te korte joggingbroeken maar dat is nu verleden tijd. Wel duurder dan ik gebruikelijk voor een joggingbroek uitgeef maar voldoet geheel aan de verwachting.
Bedankt voor uw beoordeling!
De hals mag ietsje hoger aangesloten en de kwaliteit liever wat dikker, is nu wat te doorschijnend. Voor deze kwaliteit vind ik de prijs te hoog. Ik zou graag een betere van jullie willen proberen, omdat jullie zo goed bekend staan.
Bedankt voor uw beoordeling. Zou u ons een bericht kunnen sturen met het ordernummer aan: [email protected] ? Dan kunnen wij u verder helpen met wellicht een ander type shirt. Alvast dank.
De T-Shirts zitten confortable en perfect. Goede prijs en kwaliteit verhouding.
Fijne lange kleding. Goed stof
Bedankt voor uw 10!
Perfecte pasvorm en optimale pasvorm.
Bedankt voor de mooie woorden! :)
De kleur is goed , de pasvorm is prima. Het zijn aanraders.
Bedankt voor uw 10! :)
Opnieuw zeer eenvoudig om te bestellen, snelle en correcte levering en niet te vergeten prima kwaliteit.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Snel geleverd en mooie kwaliteit materiaal Plus perfecte pasvorm!
Bedankt voor uw mooie woorden!
Eindelijk kleding die netjes zit. Ik ben 1m85, niet bijzonder lang dus. Maar alle kleding die goed is voor mij lengte is veel te wijd. Nu bestel ik maat M en daarvan de Long vanriant. Die zit goed en flubbert niet!
Super bedankt voor uw mooie beoordeling!
Ik heb nu 2 t-shirts besteld en ze zitten nog heerlijk. Ik zal even moeten wachten tot deze een paar keer gewassen zijn. Dan ben ik benieuwd of deze nog steeds lekker zitten.
Super bedankt voor uw mooie beoordeling!
Hele mooie kwaliteit en snel geleverd
Mooi kwaliteit
Bedankt voor uw 10! :)
Als voorheen de extra lange t-shirts gekocht. Fijne kwaliteit, erg tevreden!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Kleding die langer is en niet gelijk ook wijder is in de standaard winkels niet te krijgen. Ook voor sokken, boxers kan ik hier terecht. Nu nog wat uitbreiding met bedrukking op shirts en ik koop al mijn kleding bij Girav!
Heel erg bedankt voor de mooie woorden!
Pasvorm/maat is echt zoals op de site aangegeven staat. De kwaliteit van het shirt is heel goed. Daarbij snel geleverd en communicatie is helemaal goed. Mooi verpakt! Keurig voor elkaar Girav!
Wat een prachtige beoordeling, bedankt!