T-shirts die ook echt duidelijk langer zijn en in de was EN droger mooi blijven en door drogen in de wasdroger ook echt niet veel korter worden tov de oorspronkelijke lengte.
Hartelijk dank voor uw leuke review!
Goede shirts (uiteraard ook vanwege de lengte) en netjes op tijd geleverd.
Bedankt voor je leuke review!
Snel geleverd en mooie kwaliteit krimpt niet hier was ik naar op zoek ik ga hier zeker vaker wat kopen
Prima kleding
Hartelijk dank voor uw review!
Anderhalf jaar geleden besteld maar pas half jaar geleden gaan dragen en bij 4 stuks de schoudernaad en boord aanzet al kapot. Wil graag ergens een foto naar toe sturen zo dat jullie het kunnen zien en er van leren. Gr Emmy.
Beste Emmy, Bedankt voor uw review! Wat ontzettend vervelend dat u dit ongemak treft. Zou u aub een mail met foto's willen sturen naar [email protected]. Dan kunnen wij u vast verder helpen!
Originele beoordeling
Pasvorm is goed ,wel prijzig
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat ontzettend vervelend dat u het op deze manier ervaart. Uiteraard is dit niet de bedoeling, onze excuses voor het ongemak. Voor vragen over het transport van uw bestelling kunt u terecht bij onze klantenservice via [email protected] of via 020-4721002 van ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur.
Ik ben zelf 2.10 meter lang. Ik koop nooit meer ergens anders T-shirt of polo’s. Ik ben er erg blij mee.
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Eindelijk een shirt die lang genoeg is en in mijn broek blijft zitten als ik buk.
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier van uw shirts!
Bedankt voor uw 10, worden wij heel blij van!
Fijne polo’s omdat ze gewoon mooi qua lengte zijn!
Bedankt voor uw review!
Ik heb eerder besteld via Girav en vond dat heel handig, maar het is nu helaas een chaos geworden. Ik probeerde 10 shirts te bestellen, maar bij bevestigen lijkt de website te haperen. Bij navraag is dat geen haperen, maar is dan minimaal 1 artikel niet voorradig en dan krijg je dus geen melding of niets. Nou, van mijn artikelen, die ik dus allemaal geselecteerd had als zijnde op voorraad, waren 9 van de 10 niet beschikbaar. Dat zou komen doordat het uitverkoop was. Dus heb ik daarna tot zesmaal toe geprobeerd 1 voor 1 een shirt te bestellen waarvan er minimaal 5 voorradig waren en die niet in de uitverkoop was, maar alles was uitverkocht en daar krijg je dus niet eens een melding van. Jammer Girav, slechte service
Beste Alwin, Allereerst willen we zeggen dat we het erg jammer vinden dat u de T-Shirts waar u uw oog op had laten vallen niet heeft kunnen kopen in onze Outlet Sale. Na het versturen van de aankondiging voor deze afprijzing was het boven verwachting druk in onze webwinkel en zijn veel artikelen snel uitverkocht. Om u toch de kans te geven voordelig een T-Shirt te bestellen, sturen wij u per email een persoonlijke kortingscode toe die u kunt gebruiken op onze gehele collectie. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze Klantenservice, wij helpen u graag een keuze te maken.
Boxershorts nieuw in het assortiment. Top! Maatwerk, licht en makkelijk. Heerlijk om te dragen. Dank!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Super goede kwaliteit, zit lekker en eindelijk t-shirts gevonden die in de lengte goed zijn voor mijn vriend.. Zeer tevreden klant.
Hartelijk dank voor uw leuke review!
Prima shirts en snelle levering voor een goede prijs.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Het shirt is niet onzichtbaar onder mijn kleding . Tevens blijft het shirt ook niet droog ( maar dat heeft ermee te maken dat ik meer transpireer dan andere )
Beste Stefan, Wat ontzettend vervelend dat u het op deze manier ervaart. Wij nemen uw klacht zeker mee om onze producten te blijven optimaliseren. Het Lima shirt zou een invisible gevoel moeten geven, maar is helaas niet geheel onzichtbaar als u hier bijvoorbeeld een wit overhemd over aan doet. Onder een wit overhemd zou ik de Los Angeles aanbevelen in de invisible kleur. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice.
Perfecte lengte van de shirts. Misschien wat prijzig maar dat maakt de kwaliteit dubbel en dwars goed.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Juist bij een grote lengtemaat is een passend T-Shirt niet vanzelsprekend.Hier kun je mee voor de dag komen.
Bedankt voor uw leuke beoordeling!
Veel kleuren. Maatberekening klopt, ik heb nog nooit zulke goed passende tshirts gehad.
Hartelijk dank voor uw 10!
kon slecht gebruik maken van kortingscode gaf steeds aan dat het al verlopen was, haal dat dan van de site af
Bedankt voor uw beoordeling. Voor wat de kortingscode betreft kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice (soms gelden er bepaalde voorwaarden), wij helpen u graag!
Blijft mooi ook na vaak wassen
Bedankt voor uw 10, wat goed om te horen. Veel plezier ervan!
Gewoon goed
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Zie boven. Meer detail: goede maatvoering, complimenten voor de verpakking, dat doen jullie ook heel goed. En: levering volgens belofte. Top!
Dank u wel voor deze mooie beoordeling, hier worden wij heel blij van!
Snelle levering van de Perfecte t-shirts.
Dank voor uw 10!
Gewoon prima Leuke actie met die boxer short bij een six pack
Bedankt voor uw beoordeling!
Erg happy met Girav!
Wij zijn happy met uw 10!