Dank!
Inmiddels aantal keer witte t-shirts gekocht en blijvend enthousiast.
Fijn om te horen, dank voor de review!
Gemakkelijk bestellen, snelle levering en goede kwaliteit
Bedankt voor uw review!
Bestelling volgende dag al binnen en past goed alleen vond het best prijzig
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Past goed zit fijn
Bedankt voor uw mooie review!
Ben een blije eikel
Super tevreden over de spullen en top klsntenservice. Binnen enkele minuten goed geholpen. En ook professioneel. Ga zo door.
Hartelijk dank voor uw leuke review!
Ik ben zeer tevreden
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Buiten dat de pasvorm perfect is is de kwaliteit ook super!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten!
mijn ervaring is goed
Bedankt voor uw beoordeling!
Ik vind deze shirt zeer fijn om te dragen. De 3xl past mij heel juistjes Er mag echter nog een maatje meer zijn. 4XL Hopelijk komt deze er nog.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, en wie weet dat wij onze maatreeks nog eens uit kunnen breiden. Veel plezier van uw shirts!
Mooie kwaliteit, goede levering!
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10. Goed om te horen dat u zo blij bent!
Ik had een haaltje of weeffoutje in mijn net aangeschafte polo. Dat heb ik gemeld bij Girav en direct werd een nieuwe polo opgestuurd. Niet zeuren, gewoon doen... dat noem ik nog eens world class service, in hoofdletters! Dank.
Heel fijn om te horen dat u zo blij met Girav bent, dat horen wij uiteraard graag. Bedankt en veel plezier van uw polo!
Fantastische klanten service
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Ben door een zwager op jullie spoor gezet. Inmiddels heb ik mijn schoonzonen en vele anderen naar Girav verwezen.
Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u zo tevreden bent met ons.
goede maatvoering qua lengte en prettig draagcomfort!
Bedankt voor uw beoordeling!
Perfekte tshirt goede pasform ook na het wassen wil nooit andere meer hebben.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Was een cadeau en de ontvanger was er heel blij mee.
Bedankt voor uw review en uw 10!
Goede shirts en lekker lang
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Wat zijn wij blij dat we eindelijk eens een goed en lang shirt hebben gevonden. en wat na het wassen ook nog perfect zit.
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Veel plezier met uw aankoop!
zit erg fijn, kreukt nauwelijks en goede pasvorm
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Ben nogal Bourgondiërs gebouwd eindelijk een shirt die lang genoeg is
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
Mijn man is erg lang en boven de 2 meter dus altijd lastig aan kleding te komen die lang genoeg is, en hier shirts besteld en zitten perfect! Heel blij mee
Bedankt voor uw beoordeling! U blij, wij blij :o)
Op de site advies opgevolgd en flink wat polos en shirts besteld. Volgende dag in huis en past perfect. Goede kwaliteit en pasvorm. Na wassen nog steeds. Gelijk meegenomen op vakantie. Ik ga niet meer zoeken in winkels waar ze gezien mijn lengte van ruim 2 meter zeer vaak te kort zijn.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Goede kwaliteit, prima (lange!) pasvorm. Wel prijzig....
Bedankt voor uw beoordeling !