Voldoet volledig aan mijn verwachtingen
Bedankt voor uw beoordeling! Veel plezier ermee
Goede kwaliteit, snelle levering!
superfijn
Bedankt voor uw beoordeling en de 10!
Altijd tevreden met de polo's van Girav. Ze zijn prijzig, maar blijven lang mooi.
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Heel blij mee!
In een woord .TOP
Bedankt voor uw 10 en veel plezier van uw shirts!
Bestelde polo's werden snel geleverd. Mooie kleuren, prima lengte en uitstekende kwaliteit
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier van uw polo's!
Bestelling geplaatst de volgende dag in huis. T-shirt zijn van goede kwaliteit en blijft mooi in de was.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Prima uitleg over gewicht en lengte.prijzen zijn aan de Hooge kant maar dit gaat ook naar de speciale maten kant
Bedankt voor uw beoordeling!
Mooie shirts. Vallen lang , maar niet te ruim Kwaliteit lijkt heel goed. Stevige stof. Mooie kleuren die niet vaal worden. Vriendelijke klantenservice
Bedankt voor uw 10!
mooie kwaliteit van het T-shirt.
Dank u wel voor uw beoordeling en veel plezier van uw shirts!
De kleur, de pasvorm, de kwaliteit van het materiaal; het klopt. Ook de bezorging was goed en snel. Wat mij betreft mag het verpakkingsmateriaal wel beperkter, zodat het in de brievenbus past.
Wij zijn heel blij met uw beoordeling, uw feedback over het verpakkingsmateriaal zal ik doorgeven. Veel plezier van uw shirts!
Behalve dat ik vele mooie en kwalitatief goed producten heb mogen ontvangen zat er ook een keer een foutje in (knoopsgat ingescheurd, kan gebeuren). De klantenservice op de hoogte gebracht middels een paar foto's. Binnen een uur een keurige reactie ontvangen met de belofte direct een nieuw shirt op te sturen. Dit heb ik idd de dag erop al ontvangen. Wat een geweldige en plezierige service! Dank!
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10 ! Heel blij mee!!
Prachtige shirts die ook mooi in de was blijven.
Bedankt voor uw 10, daar zijn wij heel blij mee!
mooie kwaliteit stof ook na vele wasbeurten en lange !! maten
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Geweldig als je een lang bovenlijf hebt.
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
Snelle levering en prima polo's
Bedankt voor uw leuke review Ruud!
Snelle levering prima service
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Mooie, high quality T shirts in prachtige kleuren, snelle levering en heel mooi verpakt. Helemaal top!
Dank voor uw beoordeling! Blij mee!
Heel fijn dat ik extra lange maten shirts en polo’s kan bestellen, als ik van andere merken XXL kocht waren de polo’s ook meteen extra breed. De kwaliteit is heel goed, ze blijven lang mooi.
Fijn om te horen, dank voor uw 10!
Ik bestel vanaf nu al mijn shirts hier.
Heel blij met uw beoordeling, dank!
Mooi shirt, fijne stof, prima lengte
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Juiste maat en prijs. Snel geleverd.
Wij zijn blij met uw 10!
Dank voor uw 10!
Goede kwaliteit snelle levering past perfect
Bedankt voor deze mooie beoordeling en de 10! Daar worden wij blij van.
Wat een uitstekende kwaliteit polo's , heerlijk dat je heel veel maten kan kiezen, ook lang. ben er super blij mee
Dank voor uw 10! Blij mee!