De 1e bestelling was voor de Harvard trui maat m extra long fit. De lengte was goed en de materialen prachtig, maar de mouwen waren iets te kort. We hebben besloten toch de maat L extra long fit te bestellen en deze is echt perfect! Dus ben je een tengere man van boven de 2 meter met spaghetti armen, een maatje groter is waarschijnlijk wel goed. Super blij nu ermee!
Bedankt voor uw mooie review!
Maatvoering en kwaliteit zijn prima.
Hartstikke bedankt!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Draag ze inmiddels al meer dan 7 jaar !
Dat horen wij graag, hartstikke bedankt!
Prima levering en shirts. Alleen de breedte maar voor mij te groot. Waar ik doorgaans L heb kan ik.beter M nemen bij girav.
De meeste hemden komen je broek uit eindelijk met deze hemden is dit over.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw beoordeling!
Er was sprake van een "vergeten" artikel maar dat werd door Milou super geregeld. Top!
Hartstikke bedankt voor uw bericht, dat horen wij graag!
ik bestel al jaren Tshirts extra lang en dan zijn ze ook lekker extra lang
Wij van team Girav zijn erg blij met uw beoordeling!
Goede uitleg over de voor jou best geschikte maat. Snelle levering. Al met al top!
Dat horen wij graag, hartstikke bedankt!
Ik bestelde op zaterdag in de namiddag, maandag al in huis!! Manlief super blij met deze goed op lengte shirt voor onder zijn kleding .. Maar stuekum loopt hij ook al zo in het shirt..
Wat onwijs leuk om te horen, bedankt!
Eindelijk shirts die goed zitten vooral qua lengte, zitten echt goed.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Altijd problemen gehad met Tshirts die niet in mijn broek bleven zitten . Maar met deze geen koude rug meer. En de stof is ook erg zacht en draagt heerlijk.
Bedankt voor uw 10!
Mooie kwaliteit.
Hartstikke bedankt!
Prima kwaliteit, snelle levering!
Dat horen wij graag, bedankt!
Mooie kleding, wel prijzig, kwaliteit is bovengemiddeld. Ervaring in december (drukke maand); trage levering, gebrekkige communicatie en telefonisch niet bereikbaar.
Heel fijne stof Goede kwaliteit Snelle levering Goede prijs
Bedankt voor uw 10, zijn wij heel blij mee!
Mooi product , kwalitatief prima. Een blijvertje.
Bedankt voor uw review!
Top kwaliteit en behoud zijn pasvorm hoe vaak je de shirts ook werkt.
Wij van team Girav zijn blij met uw 10!
Heel erg tevreden met het product.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Perfecte T-shirts, na een paar jaar gaan de kraagjes wel lubberen maar ze houden het langer vol dan mening ander merk
Mooie t-shirts
Bedankt voor uw review!
ik heb dit product besteld en snel geleverd gekregen in prima conditie
Fijn, dank voor uw beoordeling!
Perfect onderhemd
Bedankt voor uw 10!
C
Dank voor uw beoordeling!
Pasvorm blijft ongewijzigd
Dank voor uw 10!