Al jaren klant, maar probeerde toch een uitstapje buiten de deur bij een andere aanbieder. Het was tien Euro goed koper, er zat geen vorm in , voorpand te klein en na de eerste wasbeurt was de boord een frotje. genezen, dus
Dat horen wij graag, lekker bij Girav blijven dus!
De shirts van Girav zijn van zeer goede kwaliteit en een perfecte pasvorm. Ook de maattabel geeft precies de goede maat aan. Dit is de tweede keer dat we hier bestellen en blijven dit zeker doen.
Wij van Girav zijn erg blij met uw review!
Topkwaliteit, zit geweldig goed en levering is altijd snel. Nu voor het eerst ook een vest besteld naast de 'tshirts en daar ben ik minstens even enthousiast over.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Super fijne shirts voor mensen biven de 2 m
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Duidelijke webshop, kortingsbon, snel geleverd. Reminder op gevuld warenmandje
Wat leuk om te lezen, hartelijk dank!
Goede maten, heerlijke lengtes, lekkere stof!
Goede service, je krijgt van je vraagt en het gaat lang mee, zonder verlies van pasvorm. Het later vergoeden van de tegoedbon ging ook probleemloos.
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u blij bent met Girav!
Gaat niet lubberen. Prima kwaliteit
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10, veel plezier van uw shirts!
Levering één dag later maar was het wachten waard. Goede kwaliteit shirt en lekker lang dus geen blote rug.
Super bedankt voor uw mooie beoordeling en veel plezier van uw shirts!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
De door mij gekozen maat in alle artikelen past altijd fantastisch...zo fijn..! De mouwen altijd goed en lang en niet zoals eerder bij andere aankopen van andere bedrijven altijd te kort! Zal geen namen noemen, maar is ook een bekend Nederlands bedrijf.
Bedankt voor uw beoordeling!
Ik vind de manier waarop jullie alles afhandelen, zoals retouren en verzending, heel goed. Ook je geld krijg je heel snel terug.
Dat horen wij graag, hartstikke bedankt!
Laat in de avond besteld en netjes volgens belofte binnen. Fijn!
Hartstikke bedankt voor uw mooie review!
Goede pasvorm, mooie kwaliteit en snelle levering
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Ik had ze de volgende dag meteen in huis. Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.
Dit horen wij graag, hartstikke bedankt voor uw review!
Mooi, prima.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling!
topkwaliteit
Bedankt voor uw review!
Mooie, pasvorm en fijne lange shirts
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Er wordt gezegd dat je €5 korting krijgt als je je met e-mailadres inschrijft. Dan krijg je kortingscode. Maar die werkt niet. Dus direct gestopt met bestellen!!
Maat past perfect en levering keurig op tijd
Bedankt voor uw fijne beoordeling!
Bestelling makkelijk. Bezorging/verpakking goed. T-shirts perfect !
Onwijs bedankt voor uw mooie review!
Al jaren gebruiker van de shirts. Dragen lekker en houden je rug altijd door de extra lengte. Prima
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Snelle levering en de shirtjes zitten en voelen uitstekend aan.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Prima vormvaste shirts, lang genoeg dat ze niet steeds uit je broek schieten. Een uitkomst!
Bedankt voor uw positieve reactie! Veel plezier van de shirts!