Makkelijk bestellen makkelijk retour

Makkelijl bestellen en kiezen uit verschillende maten en lengtes. Retour proces is ook zeer makkelijk.

Mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

Super shirts

Voldeed aan mijn verwachtingen en zijn heerlijke shirts om te dragen. Snelle levering en ik zal zeker in de toekomst meer bestellen

Degelijke T-shirts die heerlijk zitten

Ik heb twee sets met t-shirts gekocht, ik heb ze nu 10 maanden en ik ben erg positief. Ze zitten heerlijk en ze zijn nog als nieuw.

Mooie producten!

Makkelijk zoeken naar de juiste shirts en naar de juiste maat. Mooie kwaliteit overhemden en heerlijk lange t-shirts! Volgende bestelling is in de maak!

Zitten als gegoten.

Heerlijke soepele stof voelt als 2e huid en is lekker lang.

Goede pasvorm

Voorheen goedkopere T' shirt 's , die bevielen mij niet, ik ben blij dat ik deze heb genomen,

Mooie kwaliteit, tijdig geleverd, zoal altijd

Ben al enige tijd vaste klant bij Girav. Voldoen steeds aan mijn verwachtingen: snelle levering, waar voor je geld en een duurzaam product.

Lekker dik t-shirt

Heerlijk dik t-shirt, warm voor de gure dagen. Staat ook erg goed onder een overhemd.

Mooie shirts goede kwaliteit en lekker lang

Topshirts

Prima lange t-shirts

Snelle service en levering. Shirts blijven lang goed en lekket stretchy.

Ik gebruik deze shirts al lngee maar ze zitten prima

Prima T-shirts

Mooie goedpassende shirts met mooi breed boord.

En weer een prima bestelling gekregen

Dat ik er weer opnieuw bestel zegt al genoeg. Telkens weer dik tevreden. Vele shirts en hemden gekocht maar nooit zo.n goeie lengte en kwaliteit als bij girav. Hoop nog vele bestellingen te kunnen plaatsen

Voor mij de beste T-shirts

Mooie lange shirts, mede door stretch blijven ze mooi in pasvorm!

Top product en top service

Ik ben woonachtig in Denemarken en met mijn lengte van 2.00m is het vinden van lange t-shirts is altijd een probleem. Mijn werkzaamheden zijn voor een gedeelte buiten en ik draag dan graag een t-shirt onder mijn trui dat mijn rug volledig bedekt. Heb direct maar 2 verpakkingen met 2 shirts aangeschaft en ik ben zeer tevreden. De kwaliteit van de shirts is echt heel goed, de shirts bedekken mijn rug volledig en de levering was super snel! Kortom ik ben zeer tevreden.

Hele mooie en goed zittende shirt

Ik heb veel shirts gekocht in mijn leven maar nog geen goeie gevonden, tot op heden ! Vanaf nu koop ik bij Girav.

Goede pasvorm,snelle levering, mooie kwaliteit

Prima,zoals altijd!

Supersnelle levering en een geweldig product,

Geweldig product, hen een aantal jaren geleden op een braderie ‘t shirt gekocht. Hoewel het wel een stevige prijs had deze met plezier gedragen. Tussentijds wel andere t-shirts geprobeerd maar die krompen steeds. Derhalve weet om deze shirts gezocht en besteld.

Past goed

Past goed

Uitstekende T-shirts

Prima T-shirts , zitten als gegoten

1 keer girav en nooit weer anders!

Ik heb sinds 4-5 jaar alleen maar kleding van girav in de kast liggen, niet alleen omdat het allemaal mooie modellen kleren zijn maar ook omdat ik eindelijk een merk heb gevonden die ik pas met mijn 203 cm! Erg blij met al mijn aankopen en vrij recent ook deze blouse aangeschaft. Voor mijn werk hebben we hier 5 exemplaren besteld en laten bedrukken met bedrijfslogo. Omdat ik hierdoor verkocht was van dit overhemd heb ik hem ook privé gekocht maar dan een ander kleurtje en zonder logo! Kortom: zeker een aanrader!

Mooie T shirts

Ben ik erg blij mee. Mooie pasvorm

Uitstekende kwaliteit t-shirts!

Perfecte pasvorm en dus mooi getailleerd door de stretch/slim fit fabricage! Ook op verschillende lengte te verkrijgen, echt ideaal!