Makkelijl bestellen en kiezen uit verschillende maten en lengtes. Retour proces is ook zeer makkelijk.
Bedankt voor uw 10!
Snelle levering en mooie kwaliteit
Team Girav is blij met uw 10!
Voldeed aan mijn verwachtingen en zijn heerlijke shirts om te dragen. Snelle levering en ik zal zeker in de toekomst meer bestellen
Wij zijn blij met uw beoordeling, bedankt!
Ik heb twee sets met t-shirts gekocht, ik heb ze nu 10 maanden en ik ben erg positief. Ze zitten heerlijk en ze zijn nog als nieuw.
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier van uw shirts!
Makkelijk zoeken naar de juiste shirts en naar de juiste maat. Mooie kwaliteit overhemden en heerlijk lange t-shirts! Volgende bestelling is in de maak!
Bedankt voor uw 10!
Heerlijke soepele stof voelt als 2e huid en is lekker lang.
Dank voor de beoordeling!
Voorheen goedkopere T' shirt 's , die bevielen mij niet, ik ben blij dat ik deze heb genomen,
Dank voor uw beoordeling!
Ben al enige tijd vaste klant bij Girav. Voldoen steeds aan mijn verwachtingen: snelle levering, waar voor je geld en een duurzaam product.
Bedankt voor uw 10!
Dat horen wij graag, bedankt voor uw 10!
Heerlijk dik t-shirt, warm voor de gure dagen. Staat ook erg goed onder een overhemd.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Topshirts
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier van uw shirts!
Snelle service en levering. Shirts blijven lang goed en lekket stretchy.
Girav is blij met uw 10!
Ik gebruik deze shirts al lngee maar ze zitten prima
Wij van team Girav zijn erg bij met uw 10!
Mooie goedpassende shirts met mooi breed boord.
Hartstikke bedankt voor uw mooie beoordeling!
Dat ik er weer opnieuw bestel zegt al genoeg. Telkens weer dik tevreden. Vele shirts en hemden gekocht maar nooit zo.n goeie lengte en kwaliteit als bij girav. Hoop nog vele bestellingen te kunnen plaatsen
Onwijs leuk om te lezen! Hartstikke bedankt voor uw 10
Mooie lange shirts, mede door stretch blijven ze mooi in pasvorm!
Wij van team Girav zijn onwijs blij met uw 10!
Ik ben woonachtig in Denemarken en met mijn lengte van 2.00m is het vinden van lange t-shirts is altijd een probleem. Mijn werkzaamheden zijn voor een gedeelte buiten en ik draag dan graag een t-shirt onder mijn trui dat mijn rug volledig bedekt. Heb direct maar 2 verpakkingen met 2 shirts aangeschaft en ik ben zeer tevreden. De kwaliteit van de shirts is echt heel goed, de shirts bedekken mijn rug volledig en de levering was super snel! Kortom ik ben zeer tevreden.
Wat een onwijs leuke review! Hartstikke bedankt!
Ik heb veel shirts gekocht in mijn leven maar nog geen goeie gevonden, tot op heden ! Vanaf nu koop ik bij Girav.
Prima,zoals altijd!
Dat horen wij graag! Hartstikke bedankt
Geweldig product, hen een aantal jaren geleden op een braderie ‘t shirt gekocht. Hoewel het wel een stevige prijs had deze met plezier gedragen. Tussentijds wel andere t-shirts geprobeerd maar die krompen steeds. Derhalve weet om deze shirts gezocht en besteld.
Past goed
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling!
Prima T-shirts , zitten als gegoten
Wij van Girav zijn ontzettend blij met uw 10!
Ik heb sinds 4-5 jaar alleen maar kleding van girav in de kast liggen, niet alleen omdat het allemaal mooie modellen kleren zijn maar ook omdat ik eindelijk een merk heb gevonden die ik pas met mijn 203 cm! Erg blij met al mijn aankopen en vrij recent ook deze blouse aangeschaft. Voor mijn werk hebben we hier 5 exemplaren besteld en laten bedrukken met bedrijfslogo. Omdat ik hierdoor verkocht was van dit overhemd heb ik hem ook privé gekocht maar dan een ander kleurtje en zonder logo! Kortom: zeker een aanrader!
Hartstikke bedankt voor uw leuke beoordeling, dit horen wij graag!
Ben ik erg blij mee. Mooie pasvorm
Wij van team Girav zijn erg blij met uw review!
Perfecte pasvorm en dus mooi getailleerd door de stretch/slim fit fabricage! Ook op verschillende lengte te verkrijgen, echt ideaal!