Bestelling en levering o.k.
Beste Jochem, Goed om te horen dat uw bestelling en levering in orde waren. Bedankt voor het delen!
Makkelijke website met een groot assortiment. Meer keuze dan een paar jaar geleden. Zou wel graag meer items willen zien voor de grotere man. En sommige dingen vind ik veel en veel te duur.
Beste Roy, Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u onze website gebruiksvriendelijk vindt en dat het assortiment gegroeid is! We bieden momenteel maten tot en met 3XL en hebben ook diverse oversized items in de collectie. We begrijpen dat de wens voor meer keuze voor de grotere man leeft – onze collectie wordt daarom continu uitgebreid en vernieuwd. Heeft u vragen over pasvorm of wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected]
Altijd ook na het wassen perfecte pasvorm
Beste Gérard, Wat fijn te horen dat u blij bent met onze pasvorm. Bedankt voor uw mooie review.
Na vele bestellingen bij o.a. Adidas en Nike eindelijk een broek gevonden waarin ik naar de sportschool kan. Maaster-A
Beste André, Wat geweldig om te horen dat u bij ons eindelijk de juiste broek hebt gevonden voor de sportschool – daar doen we het voor!
Je bestelling wordt keurig uitgevoerd en begeleid. De artikelen zijn kwalitatief in orde.
Beste René, Bedankt voor uw leuke review en veel plezier van uw artikelen.
Shirts zijn lang! Echt superlang, wat fijn. Het maat advies van de website is spot on, en terugsturen omdat je eigenwijs bent en nog langer nodig denkt te hebben is super simpel. Geen formulieren, gewoon de stikker uit de doos er weer op en inleveren.
Bedankt voor uw fantastische review! Fijn om te horen dat de lengte van de shirts precies naar wens is en dat het maatadvies goed heeft geholpen. We streven ernaar om het retourproces zo makkelijk mogelijk te maken, dus het is fijn dat u dat ook zo ervaren heeft. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Klantenservice Girav
Snelle levering een goede kwaliteit
Beste Wim, Dank voor uw leuke review en fijn te horen dat u blij bent met onze levering.
Snelle levering en prima kwaliteit en maatvoering.
Beste Ad, Bedankt voor uw leuke review en wat fijn dat u zo blij bent met onze levering en kwaliteit.
Zit lekker
Beste Richard, Dank voor uw review en wat leuk dat u tevreden bent over de lengte van onze T-shirts.
Goede pasvorm en mooie kleuren.
Super! Heel veel plezier met uw shirts!
Goede producten.
Heel erg bedankt voor de mooie 10!
Ik wist niet van het bestaan van deze t-shirts, maar bij de volgende weet ik waar ik ze kopen moet. Bij Girav!
Beste Geert, Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over uw eerste aankoop bij Girav. Veel draagplezier!
Echt goede kwaliteit, erg blij mee.
Beste Simone, Bedankt voor de complimenten! Veel plezier met uw aankoop!
Mooi producten met af en toe een leuke actie
Beste Robert, Super bedankt voor de mooie beoordeling en de 10!
Kwaliteit van de shirts, welke vrij prijzig zijn is ondermaats. Ook bij retourzending hoef je niets aan te melden, waardoor je geen idee hebt of het goed gaat. Ruilen is geen optie, hierdoor afwachten of het aankoopbedrag gecrediteerd wordt en dan elders kijken. Was ruilen wel een optie geweest, had ik graag een ander model geprobeerd.
Beste Raymond, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u niet tevreden bent. U kunt altijd ruilen wanneer u dat wenst. U kunt dan een mail sturen naar [email protected]. Ik kan alsnog een ruiling voor u aanmaken. Tevens zijn onze retourlabels gekoppeld aan de order waardoor deze automatisch verwerkt worden in het distributiecentrum. Hierdoor worden de items die retour gaan door robots gecheked en verwerkt. Onze klantenservice zal contact met u opnemen betreffende de ruiling. Fijne dag gewenst!
Besteld en binnen afgesproken tijd geleverd
Beste Marcel, Bedankt voor uw mooie review. En een 10, hier zijn wij van team Girav trots op.
T shirts zijn top, ze zijn mooi en blijven ook na 30x wassen mooi. De bezorging door Post NL was minder. Een en ander werd niet op het afgesproken tijdstip geleverd. Achteraf bleek dat thuis blijven niet nodig was omdat het pakket in de brievenbus pastte. Hierover waren wij graag van tevoren geinformeerd.
Beste Girav fan, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat de bezorging niet helemaal goed gegaan is. Ik ga dit overleggen met het distributiecentrum. Fijn te horen dat u zo blij bent met de T-shirts.
Moeilijk om goede model en kleur uit te zoeken. Wel heel goed verpakt met veel plastic
Beste Rick, Bedankt voor uw beoordeling. Onze klantenservice staat altijd paraat u te helpen wanneer het gaat om model/pasvorm of stofsoorten. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd bij ons terecht en mailen naar [email protected] of bellen naar 0202 4721002. Fijne dag gewenst!
Na 1dag al thuis en prima kwaliteit.
Beste Jan, Wat een leuke review. Dank daarvoor.
De maat is goed van de blouse, de mouwen lang genoeg, heeerlijk! Alleen de kleur vond mijn zoon niet goed, dus grijs retour en nu wit besteld.
Beste DJ, Bedankt voor uw mooie review. En wat leuk dat u zo blij bent met de witte blouse.
Het voordeelpak van 6 stuks Bangkok shirts besteld. Er werd aangekondigd dat het pakketje door de brievenbus kon. Daarom bleef ik niet wachten op de bezorger van PostNL. Het pakketje kon toch niet door de brievenbus, werd ook niet afgegeven bij de buren. Ik moest het pakket maar gaan ophalen bij een verder gelegen PostNL punt. Drie keer setjes van twee shirts passen niet door de gleuf! Deze wijze van verzending gaat alleen op wanneer een setje van twee shirts zou bestellen. Voor het voordeelpak zou een andere wijze van verzending toegepast moeten worden.
Beste Ger, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Ik zal deze delen met ons distributiecentrum en IT team om te kijken of dit aangepast kan worden. Veel plezier van de T-shirts.
Snelle levering.
Beste Mariette, Een 10! Bedankt hiervoor.
Mega handig is de perfecte maattabel, hierdoor heb je direct de juiste maat.
Beste Robin, Wat leuk te horen dat u onze maattabellen zo handig vindt. Bedankt voor uw mooie review.
Al vaak t shirts bij girav besteld, altijd prima
Beste Gert, Bedankt voor uw review. En veel plezier van de T-shirts.
Snelle levering, duidelijke communicatie en top producten
Bedankt voor uw mooie review.