Prima pasvorm

Mooie kwaliteit en prima maat aan de hand van jullie advies

Goede Service en goede kwaliteit

Fijne T-shirts en de levering was volgens afspraak. Super!!

prachtige shirts

ik had 2 t shirts besteld voor mijn lange schoonzoon, hij is er super blij mee, niet alleen vanwege de lengte maar ook vanwege het materiaal.

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie T-shirts, lekker lang en goede kwaliteit

Prachtig spul.

Heb het al jaren, ben heel tevreden.

top product en snel geleverd

top product en snel geleverd

Het klopt allemaal

Op tijd, goede kwaliteit En eindelijk een past polo’s die lang genoeg zijn.

Past iedere keer weer perfect, mooie kleuren, goede kwaliteit

Fijn als iets goed past

Fijne shirts

Ik heb voor het eerst de girav t-shirts en ze voelen heel zacht aan en blijven mooi in de wasmachine. Ze zitten perfect en met het langere model blijven ze goed in mijn broek zitten.

zeer goede pasvorm, had ik jaren eerder moeten doen !

ik was al jaren op zoek naar een goedzittende polo. De eerste keer bij Girav besteld en het maatadvies op de site gebruikt. Precies de goede maat en qua lengte ook precies goed ( lekkere stof ook ) Had ik jaren eerder moeten doen. Jullie hebben één vaste klant erbij !

Verrassend

Aangezien ik een vrij fors persoon ben, is het knap lastig ondershirt s te vinden die comfortabel zitten en niet bij elke beweging uit de broek schieten en de welbekende 'bouwvakkers decollete' laat zien. Na enkele merken te hebben gehad, zag ik op bushokje bij ons in de wijk een poster hangen van Girav en dacht 'we kunnen het op z'n minst proberen'. Zo gezegd zo gedaan, 2 soorten besteld 'New York' en 'Hong Kong' beide in 3xl extra lang. En 1 woord, verrassend! Beide zitten heerlijk, al vind ik 'New York' wat stug en neig ik toch naar de meer stretch variant 'Hong Kong'. Onlangs nog een paar van gehaald, plus shorts om te ervaren of de ondergoed net zo verrassend is....i hope so. Het enige min puntje is de prijs, nu kan ik het me veroorloven, maar mensen met krappe budget zullen Girav nooit aanschaffen. Wellicht toch een idee om daar iets voor te bedenken? Maar goede kwaliteit kost ook wat... Voor nu hebben jullie iig een vaste klant aan mij.

Mooi product met klein foutje

Snrl geleverd, goede pasvorm en mooie stof. Er zat helaas wel een gaatje in de zak

Uitstekende pasvorm.

Snelle verwerking.

Kwaliteit, in alle opzichten.

Kwaliteit, zowel producten maar ook snelheid en manier van verzending.

Top shirts!

Had ik dit maar eerder geweten ! Wat een fantastische shirts voor mijn man.

Ongeëvenaarde kwaliteit, comfort en pasvorm

6 totaal shirts gekocht, de Barcelona en Hongkong zwart en wit, zodra je de shirts uitpakt voel en zie je al. Mijn vorige Girav shirts zijn meer dan 10 jaar oud, een keer moet je er afscheid van nemen, maar ik ken nog niets wat erbij in de buurt komt.

Snel en goed

Estelling snel en goed. T-shirts bijna helemaal goed

Mooie shirts en goede kwaliteit

Blijven mooi en fijne lengte

Pracht kwaliteit

Besteld voor manlief, is blij...ik nog blijer!!! Eindelijk lang genoeg!

Mooi materiaal en perfecte fit

Voor iemand met en wat langere lengte zijn de long fits erg fijn!

Uitstekende kwaliteit en fijne lengte maten

ben erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding en vindt het vooral fijn dat je zelf de lengte kunt bepalen

Presentatie van producten matig

Voor het aankopen van prijzige producten, verwacht je op z'n minst een stevig en mooie verpakking ipv alles in goedkoop plastic verpakt.

Fijne pasvorm en kwaliteit

Fijne pasvorm en kwaliteit!

T-shirts zitten geweldig

Middelste lengte genomen en dat is goed. Zitten heerlijk

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit T-shirts en mooi dat er 3 lengtematen zijn. Jammer dat ze maar tot maat 3XL gaan. Nu moet ik het oversized model kopen in 3XL en dat past net!