Mooie kwalitatieve shirts. Vallen goed.
Beste Maik, Bedankt voor uw beoordeling en de geweldige 10! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de shirts en de snelle levering. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Perfecte pasvorm, snelle levering zoals ik gewend ben. De
Beste Patrick, Bedankt voor uw beoordeling, wow een 10! Fijn om te horen dat u weer tevreden bent met de pasvorm en de snelle levering! Het team van Girav waardeert uw feedback en het prachtige cijfer
Het is goed materiaal, zit goed en wordt op tijd geleverd.
Beste Willem, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het materiaal, de pasvorm en de levering!
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de shirts! Het team van Girav waardeert uw feedback en het mooie cijfer enorm.
Goede kwaliteit shirts en door de lengte goed passend
Beste Ingrid, Bedankt voor uw mooie beoordeling en het mooie cijfer! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service, de snelle levering en de kwaliteit van de shirts. We zijn blij dat ze goed passen! We waarderen uw feedback!
Snel bezorgd.
Beste Maria, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. We waarderen uw feedback en het mooie cijfer!
De kleur van de trui komt overeen met de foto. De handige maatwijzer klopte helaas niet. Die adviseerde xl en die zat als gegoten. Maar dat gaf op een niet-fitboy-lijf niet zo'n mooi effect. Als je 2.00 m bent en 100 kilo ben je niet perse veel dunner om je middel dan bij de borstkas. Een xxl zat fijn, lekker, als een trui waar ook nog een overhemd onder kan.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Jammer dat de maatwijzer niet helemaal klopte voor u. We zijn blij dat de XXL uiteindelijk goed past en hopen dat u veel plezier zult hebben van de trui. Mocht u nog vragen hebben, staan we uiteraard voor u klaar.
Goede kwaliteit stof en mooie pasvorm.
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de stof pasvorm. Veel plezier met uw aankoop!
De polo’s voldeden kwalitatief niet aan mijn verwachting. Ik heb ze geretourneerd.
Beste Sander, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de polo's niet aan uw verwachtingen voldeden gelukkig bent u wel blij met de snelle levertijd. We hopen dat u een geschikt alternatief hebt gevonden? Wellicht kunnen wij van de klantenservice u nog verder helpen met het zoeken van de juiste polo?
Snelle levering van kwalitatieve goede producten
Beste Martijn, Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze shirts, snelle levering en kwaliteit! We kijken er naar uit om u weer online bij ons te zien. Bedankt voor de super beoordeling! Veel plezier met uw aankoop!
Kan me voorstellen dat iemand het geweldige shirts vind, maar ik draag al jaren de t-shirts van de Hema en ben daar zeer tevreden over qua prijs/kwaliteit verhouding.
Beste Denny, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat wij u niet het juiste T-shirt konden aanbieden, wellicht kunnen wij u helpen met het vinden van een ander passend T-shirt. De klantenservice van Girav is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Hierbij het telefoonnummer: 020 472 1002
Mooie nette joggingbroek, zeker geen hobbezak, wel wat strak op de kuiten. Absolute plus dat je ook in lengte maten kan bestellen. Maattabel van de site geeft het net iets te klein aan, 1 maatje groter is perfect. Nog niet vaak gedragen, hopelijk gaat hij lang mee!
Beste Marieke, Bedankt voor de mooie en duidelijke beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de joggingbroek. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Veel plezier met uw aankoop!
Ik was toe aan een nieuw vest dat casual gedragen kan worden op polo of overhemd en dit vest bleek aan mijn wensen en verwachtingen te voldoen.
Beste George, Goed om te horen dat uw vest aan uw wensen bleek te voldoen! Veel plezier ermee en dank voor uw mooie beoordeling.
Had artikelen besteld die niet juist paste. Met overleg een omruiling geregeld. Nieuw product past precies.
Beste Jan, Bedankt voor uw prachtige beoordeling! Wat een mooi cijfer! Fijn dat de omruiling goed paste. Veel plezier ermee.
Mooie shirts, levering via post NL duurt tegenwoordig langer dan voorheen
Beste Yvonne, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Onze klantenservice neemt contact met u op via de mail. Tot zo!
Originele beoordeling
Nog niets ontvangen. Zou vorig weekend al moeten. Kan aan de post liggen, maar dan moeten jullie niet aangeven dat ik het de volgende dag krijg. Weet niet of het uberhaupt nog komt….
Beste Willian Bedankt voor uw beoordeling & fijn dat u blij bent met snelle levering!
ik had gevraagd af te leveren per DHL op een adres maar de DHL heeft gewoon bij een aflever punt neergelegd. het bekende excuus van er was niemand thuis gaat niet op want het was een winkel . zeer zwakjes maar de DHL is ook niet meer de DHL van vroeger. wellicht een idee voor jullie om een alternatief te zoeken en afscheid te nemen van de DHL
Beste Michael, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat uw bestelling niet succesvol werd geleverd door DHL, excuses voor het ongemak. Wij zullen een klacht bij DHL indienen. Bedankt voor uw begrip.
Kwaliteit qua materiaal en service!
Beste Fenna, Bedankt voor uw beoordeling en mooie cijfer voor onze kwaliteit en service! Daar zij wij, team Girav, blij mee!
heel tevreden over product en hoe alles verder verloopt
Beste Sietske Bedankt voor uw 10! Wow! Goed om te horen de u tevreden bent met het product en hoe alles bij ons verloopt. veel plezier ermee!
ik droeg al hemden van Girav en had een aanvulling nodig. Die was er al binnen een dag Geweldig
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen de uw aanvulling er ook snel was. Veel plezier met uw aankoop!
De enige plek waar ik t-shirts bestel met de juiste lengte
Bedankt voor uw prachtige beoordeling! Wow een 10! Tot ziens online en dank van Team Girav.
precies wat ik bedoelde
Beste Anouska, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat alles naar wens was.
Dit is de tweede keer dat ik jullie t-shirts gekocht heb. Omdat jullie de keuze aanbieden om langere shirts te kopen. Nooit meer een koude rug of buik bloot. Zelfs niet na het wassen en drogen.
Beste Gert, Bedankt voor uw mooie beoordeling, dat is super om te horen! Veel plezier ermee.
Mooie shirts, goede kwaliteit en niet duur.
Beste meneer Horstman, Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Met deze 10 zijn wij,Team Girav, erg blij!
Ik heb al eerder polo's besteld bij GIRAV en ik ben daar tevreden over. Dus de aanbieding sprak mij aan en daar heb ik vervolgens gebruik van gemaakt.
Beste Chris, Wat goed om te horen! Bedankt voor uw beoordeling en mooi dat u gebruik heeft gemaakt van de aanbieding. Veel plezier ermee.