Goede prijs/ kwaliteitverhouding. Snelle levering. Ik denk dat als de kwaliteit van de polo’s net zo zijn als de rest van de kleding dan komt het helemaal goed.
Beste Karin, Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat u blij bent met de goede prijs/ kwaliteit verhouding en de snelle levering.
Puike shirts, lekker lang en fijne stof.
Beste Rob, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij worden erg blij met een 10! Dank u wel!
Shirts goed van lengte uiteraard. Taille omvang iets wijder dan ik had verwacht.
Nadat ik de shirts besteld had was de levering snel. Ik had de verkeerde maat besteld bleek. Maar na telefonisch contact met een zeer vriendelijke vrouw werd alles snel geregeld. Super!!
Beste Karin, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag gewenst!
Prijs/ kwaliteit is erg goed en service snel! Goed voor een typische man;)
Beste Cornelis, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag gewenst!
Bestelling werd supersnel en correct geleverd. goede kwaliteit!
Beste Lilian, Bedankt voor uw onwijs mooie beoordeling en uw 10! Daar worden we blij van. 😊 Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een mooie dag!
De bestelling is snel en correct geleverd
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn dat alles naar wens was. Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag!
Alles klopt!
Beste Frisko, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat alles klopt. 😊 Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag gewenst!
Ik wil even afwachten of die polo's krimpen na een was. En of ze na de was gerimpeld zijn of niet. Maar ik neem aan dat jullie dat wel getest hebben. Ik heb namelijk 3 xl moeten kiezen, want er was geen 4 xl
Beste Stef, Bedankt voor uw beoordeling. Onze kleding is inderdaad maar tot maat 3XL beschikbaar, excuses voor het ongemak. Onze polo's kunnen 1-2 cm krimpen bij een was van max. 40 graden. Het is aan te raden om geen droger te gebruiken. Mocht u verder nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar! U kunt ons bellen op werkdagen van 9-17:00. Ons telefoonnummer luidt 020-4721002.
De geleverde T shirts 3 voor 50 euro zijn mooi van kleur en ook na het wassen blijven ze kleurbestendig. De kwaliteit is prima en ze zitten lekker zowel onder een blouse als alleen als T shirt. Ik ben er erg blij mee en de aangeboden prijs is fantastisch. Levering super snel.
Beste Henk, Bedankt voor uw onwijs mooie beoordeling en uw 10!. Daar worden we blij van. Veel plezier met uw bestelling en een mooie dag gewenst!
Zit erg goed en mooie kraag
Beste Bert, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te horen dat de pasvorm goed zit. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een prettige dag!
Joggingbroek ziet er erg goed uit qau pasvorm weet ik het nog niet het is nl een kado voor vriend maar door de aanwijzing naar het maattabel denk hoop dat de pasvorm uitstekend zal zijn nog ff afwachten dus maar tot zover tevreden!
Beste Leo, Bedankt voor uw beoordeling! We hopen dat de maat goed is voor uw vriend. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u uw bestelling eenvoudig en gratis retourneren. Heeft u nog vragen? Onze klantenservice staat graag voor u klaar. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via 020-4721002. .
Prima goed geregeld
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt! 😊
Ook snelle verzending.
Beste Georgios, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw aankoop en de snelle levering. Veel plezier ermee!
Polo's zien er erg mooi uit. En als gewoonlijk bij Girav een snelle levering.
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!. Fijn dat uw bestelling snel werd geleverd. Veel plezier ermee!
Heel blij met de aankoop
Bedankt voor uw onwijs mooie beoordeling en uw 10! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een mooie dag!
Prima kleding voor de grote maten
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met uw aankoop, veel plezier ervan!
Zit lekker en geen blote rug bij maatje langer!
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat uw shirt de goede lengte heeft, veel plezier ermee!
3 T-shirts besteld, zitten als gegoten!!
Beste Wilbert, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat de t-shirts zo goed zitten, veel plezier ermee!
Makkelijk te bestellen, had basic polo’s en zijn van goede kwaliteit. Ben best breed in de schouders, mouwen vallen goed ook de lengte is perfect. Mijn lengte 190 cm. Polo’s XXXL lengte LF. Had gebruik gemaakt van de 2+1 gratis actie, ruilen moet dan geregeld worden via de e-mail of telefonisch. Had via de e-mail gedaan en dit was ook snel geregeld. Retour gratis verstuurd en zodra dit gedaan was werd de vervanger al gelijk verstuurd. Ga zo door!
Beste Richard, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10!. Fijn dat de omruiling van uw bestelling makkelijk en snel is verlopen. Onze klantenservice staat graag voor u klaar! Veel plezier met uw aankoop en een prettige dag gewenst!
Goede pasvorm en heerlijk materiaal.
Beste Rudolf, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
Past perfect
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt! 😊
Mooie producten. De t-shirts zijn prima in lengte voor lange mensen. De kwaliteit is erg goed. Veel variatie in kleur mogelijk.
Beste Peter, Dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de T-shirts goed passen en de kwaliteit naar wens is. Veel plezier met uw bestelling!
Blijven mooi ook na ettelijke wasbeurten
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. 😊
Polo’s prima pasvorm. Bestelling snel en stipt verlopen.
Beste Martijn, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Veel plezier met uw aankoop!