Snel bezorgd maar heb andere t shirts dezelfde maat 3xl en die passen wel! Zijn alleen voor dunne lange mensen bij jullie ! Jullie zouden ook 4xl en 5 xl moeten verkopen met deze maateenheid! Grt peter,
Beste Peter, bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat maat 3XL niet goed past. U zou eventueel onze Ohio oversized T-shirts kunnen proberen. De pasvorm valt bij deze shirts ruimer. Mocht u nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice u graag verder. Te bereiken onder 020 472 1002.
Ben 2.03 en koop xl long fit
Beste Rolf, bedankt voor uw beoordeling!
Het rode Jersey polo shirt leek nieuw in de verpakking te zitten, toch zaten er witte vegen op en leek de boord al versleten. Ongepakt retour gestuurd.
Beste Ferry, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt me als u een defect artikel heeft ontvangen. Excuses voor het ongemak. Onze klantenservice neemt binnenkort contact met u op. Bedankt voor uw begrip.
mooie shirts
Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met uw aankoop!
Gemakkelijk besteld en snel geleverd
Beste Nico, bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
De eerste keer een maat te groot. Even afwachten hoe snel het geld teruggestort wordt. De tweede keer paste de broek perfect. Degelijke kwaliteit en super lang. Dit wordt een blijvertje.
Beste Annie, bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Veel plezier gewenst met uw bestelling!
Bestelling snel geleverd. Voldoet aan mijn wensen
Wij van team Girav zijn blij met uw 10! 🤗
Dit is de 2de of de 3de bestelling die prima wordt uitgevoerd. Alles conform de bestelling. Kwaliteit van de geleverde T shirt voldoet volledig aan de verwachting
Hartelijik dank dat u de moeite heeft genomen om zo een mooie review achter te laten!
Vrijdag besteld maandag in huis.
Bedankt voor uw beoordeling!
Al tijdenlang zeer tevreden over de shirts en sokken van Girav. Service, indien nodig, is ook altijd goed verzorgd.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Door de pasvorm hulp heb ik direct je juiste maat en lengte kunnen selecteren. Goede kwaliteit shirts.
Fantastisch om te horen, veel plezier van de shirts!
De bestelling was snel binnen, dus gelijk uitproberen. De shirts zitten prima dus kan ik er nog een paar bij gaan bestellen.
Daar worden wij heel blij van, bedankt voor de beoordeling en veel plezier van de shirts!
Sinds ik Girav ken koop ik nergens anders meer shirts
Bedankt voor de mooie review, Louis!
Een broek met de juiste lengte , ik ben 2.05m! Kwaliteit is goed en snelle levering.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Maten tabel op de site klopt en de kleding past als gegoten en is van een mooie kwaliteit.
Bedankt voor de mooie review!
Ik had o.b.v. de maattabel 2 overhemden besteld. Pakt goed uit voor mij. De shirts zien er mooi uit en zitten lekker.
Beste Paul, bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de overhemden goed zitten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een prettige dag!
Kleding zit goed en gaat lang mee.
Beste Tammo, bedankt voor uw beoordeling en uw 10! 😊
Super makkelijk om via de website de juiste maat te vinden en na bestellen was de bestelling de volgende dag al binnen. Had zelf de Sydney shirts en zitten erg lekker, fijne stof en voelt als goede kwaliteit shirts. 100% een aanrader!
Beste Mark, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de Sydney shirts goed bevallen en dat de levering zo snel was. We waarderen je aanbeveling enorm!
Snelle, correcte levering, keurige verpakking, product voldoet volledig aan verwachting, en extra lang overhemd is werkelijk een uitkomst !
Beste Stefan, bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met uw aankoop!
Een prachtig overhemd voor mijn lange en slanke zoon. Hij zit perfect en een nette en snelle levering!
Beste Ellen, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn dat het overhemd zo goed past. Veel plezier ermee!
Heldere site met goede uitleg, waardoor je in een mum van tijd je favoriete shirt hebt gevonden, makkelijk bestelproces en dan is het shirt de dag erna ook nog eens in huis! Zo wordt online shoppen leuk.
Beste Nicole, Bedankt voor uw onwijs mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze website en service! Wij wensen u veel en lang plezier met uw aankoop. Een fijne dag gewenst!
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
Goede kwaliteit en pasvorm
Wij van team Girav zijn heel blij met uw 10! 🚀
Prima materiaal en netjes op tijd geleverd
Bedankt voor uw beoordeling!
Het is erg lastig als je lang bent (1m96) passende kleding te vinden. Bij Girav is dat probleem niet en de kwaliteit is bijzonder goed met mooie pasvorm.
Beste Bart, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!