Ik koop hier vaker mijn kleren, het is altijd goed. De pasvorm en materialen van de kleding zijn prettig.
Beste Tom, Bedankt voor uw vertrouwen! Fijn dat de pasvorm en kwaliteit altijd naar wens zijn. ๐
Fijne stof, goed model, niks meer aan doen. Misschien per seizoen een speciaal printje of streepje.
Beste Petra, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn te horen, dat u zo tevreden bent met uw aankoop! Veel plezier ermee!
Zien er prima uit. Mooie kleuren ook. Laatste ster komt erbij als ze ook in de was mooi blijven!!
Bedankt voor uw review! We hopen dat de shirts ook na het wassen perfect blijven. ๐
Goed.
Beste Marco, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn dat de maat goed is. Veel plezier met uw aankoop!
Goed product en snelle levering
Beste Rob, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! ๐
Eindelijk shirts die lang genoeg zijn. Keuze uit zoveel kleuren.
Beste Thomas, Bedankt voor uw reactie! Fijn dat de lengte goed past. Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag gewenst!
Goede kwaliteit en fijne pasvorm
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt!
Vlotte bezorging en waar voor je geld.
Beste Hans, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Zijn toch te kort ondanks shirt s voor mensen vanaf 2 mtr bij 1 96 Draagt wel fijn
Beste Bart, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat uw T-shirts toch te kort zijn. U mag de shirts gratis ruilen indien deze niet naar wens zijn. Een retourlabel zou meegestuurd zijn. Wellicht kunt u beter de maat XXL/XLF nemen. Dan heeft u 4 cm meer lengte. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Tot zo!
zie boven
Beste Diny, Bedankt! Fijn dat u tevreden bent met de T-shirts en onze service! ๐
Mooi product, past goed. Ook kwaliteit oogt op het eerste gezicht goed. Levering mag iets sneller.
Beste Peter-Paul, Bedankt voor uw feedback! Fijn dat het product bevalt. We nemen uw opmerking over de levering mee! ๐
Ik was al langere tijd op zoek naar goed zittende kleding. Met behulp van de Girav maathulp vond ik mijn juiste maat en pasvorm. Geen slobberende truien meer.
Beste Remco, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn dat u meteen de juiste maat gevonden heeft. Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag gewenst!
Helemaal tevreden ik blijf bestellen bij Girav!!
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt! ๐
Wij kopen al wat jaren extra lange t-shirts voor mijn man. Hij draagt ze voor zijn werk. Worden zeer intensief gedragen, gewassen en gedroogd in de droger. Shirt behouden de kwaliteit. Aanrader!
Beste Vera, Bedankt voor uw vertrouwen en mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat onze shirts zo goed bevallen. ๐
Wat had ik mij verheugd op eindelijk langere T-shirts. Slechts 1,96 meter metende, willen mijn standaard FOTL t-shirts van 77 centimeter nog wel eens mijn rug in de kou zetten. Helaas bleken de extra lange Girav shirts ipv 81 centimeter slechts 79 centimeter te meten (daarvoor heb ik 1 pak van de drie opengemaakt). Dat was de reden om het hele pakket terug te sturen. Luttele dagen later ontving ik al het bericht dat het aankoopbedrag teruggestort wordt. Teleurgesteld in de lengte van de shirts, maar niet in de afhandeling door het bedrijf.
Beste Reinier, Bedankt voor uw beoordeling! Jammer dat maat XL/LF te kort was. Onze shirts meten we aan de rugzijde zonder boord en zouden ongeveer 81 cm moeten zijn, met een tolerantie van 1-2 cm. Misschien is XL/XLF een betere optie voor u, met 4 cm extra lengte. Voor vragen over onze maten kunt u ons altijd bellen op 020-4721002. We helpen u graag!
Mijn bestelling is nog altijd onderweg naar het Post NL ophaalpunt. Daar had het afgelopen dinsdag al moeten zijn.
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen, excuses voor het ongemak. Ik zie dat u uw bestelling nu wel al heeft ontvangen en hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Bedankt voor uw begrip en een mooie dag gewenst!
Na een paar keer t-shirts hebben besteld nu een keer boxershorts gekocht. Zeer goede kwaliteit en de levering was supersnel.
Beste Paul, Bedankt voor de mooie review en heel veel plezier met de T-shirts en boxers.
Mijn man draagt bijna alles van Girav, en wil niet meer anders. Super fijn de lengtes en materiaal.
Beste An, Dank u voor uw mooie review. En wat leuk te horen dat u blij bent met onze artikelen.
Zeer positief
Beste Edith, Een 10, hier zijn wij van team Girav trots op!
Afgelopen jaren regelmatig soortgelijke shirts van andere fabrikant geprobeerd. Niets komt in de buurt van de kwaliteit van de shirts van Girav. Zelfs na vele wasbeurten en evenzovele droogbeurten blijven de shirts qua vorm, en elasticiteit in uitstekende staat. Uitermate tevreden klant, al vele jaren!
Beste Harald, Wat een leuke review! Dank daarvoor.
Heb nu da Bankok in 3 kleuren in huis. Goede pasvorm en blijven dat ook houden.
Beste Victor, Wow een 10! Dank hiervoor.
Verschillende kleding stukken gekocht en ze zijn perfect. Alles blijft mooi na het wassen Hij is 2 meter 10 en eindelijk kleding die ook voor lange armen en torso's geschikt is. Ik raad het echt aan
Beste Riona, Wat leuk te horen dat u en uw man fan zijn van Girav. Hier zijn wij trots op.
Maten komen niet overeen met de maattabel op de site. Edit: zojuist een vage uitleg gekregen waar ik niets mee kan en een verzoek om mijn feedback aan te passen. Bij deze.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de maten niet overeenkomen met uw verwachtingen. Naast de maatwijzer op onze website, bieden wij ook een maattabel aan, die u helpt de juiste maat te kiezen. Deze geeft de maten in centimeters weer, zodat u een beter overzicht krijgt van de pasvorm. Mocht u toch twijfels hebben over de maat of pasvorm, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan altijd klaar om u te helpen en advies te geven over de juiste maat. Wij hopen dat u snel de perfecte maat vindt en bedanken u nogmaals voor uw feedback!
Originele beoordeling
Maten komen niet overeen met de maattabel op de site.
de stof van het t-shirt is nogal slapjes, ik weet ook niet of je meer mag verwachten voor deze prijs.
Beste Dennis, Bedankt voor uw review. We verkopen een diversiteit aan T-shirts op onze site. Van zwaar katoen tot licht en luchtige materialen. Mocht u vragen hebben betreffende de stof of pasvorm dan staat de klantenservice altijd voor u klaar.
Heb al eerder t-shirts besteld van Girav, fijne stof met mooie stevige kraag. Ik ga er binnenkort weer een paar bij bestellen !
Beste Johannes, Wat leuk te horen dat u fan bent van ons merk. En bedankt voor uw mooie review.