Zitten heel fijn en krijgen na veel keer gewassen nog steeds mooie ronde kraag. Vandaar wil niets anders meer.
Fijn om te horen dat u tevreden bent. Veel plezier ermee!
Fijn qua vorm en de extra lengte. Zit perfect. Nu nog afwachten hoe ze er na wassen uit zien
Bedankt voor de mooie 10! We wensen u heel veel draagplezier!
Bij mijn laatste bestelling is de lengte van de Sydney standart long fit xl T-shirts ineens langer dan diezelfde T-shirts die ik vroeger ook bestelde. Voor mij zijn deze nu te lang. Helaas is hier geen consistentie in de productie
Beste Bert, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u deze ervaring heeft, excuses hiervoor! Onze klantenservice zal contact met u opnemen.
Snelle levering en prachtige kwaliteit poloshirts en broeken.
Beste Marja, Bedankt voor uw prachtige review.
Nette kwaliteit geleverd en eingelijk wat langere t shirts!!
Beste Eric, Wow een 10! Bedankt voor uw mooie review.
Prefect, had ze eerder moeten kopen.
Beste Ronald, Wat een mooie review. Hier zijn wij van team Girav trots op.
Mijn man is erg lang en daarom is dit shirt perfect !!
Wat een mooie review! Bedankt hiervoor.
prima kwaliteit snelle levering, makkelijke betaling
Een 10. Wat een mooie review.
Verschillende T-shirts en een polo besteld. Ze zitten heerlijk en hebben een mooie lengte. Mijn eerste bestelling had ik de verkeerde lengte maat gekozen. Deze retour gestuurd en het aankoopbedrag is nu al weer teruggestort. Zeer tevreden.
Beste Chris, Bedankt voor uw prachtige review. Dank hiervoor.
Mooie shirts, maar vallen duidelijk kleiner dan de vorige keer. Is al even geleden, maar ben zeker niet aangekomen sinds dien.
Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat de pasvorm nu anders valt, wellicht heeft u een ander model gekozen. U kunt bij elk artikel online een juiste maattabel vinden. Mocht u meer vragen hebben hierover kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Geweldig dat ik een stijlvolle broek kan kopen die gewoon past! En de kwaliteit is ook heel goed. Het comfort is eveneens groot, door de fijne stof en rekbaarheid. Will be back.
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u blij bent met de broek. Veel plezier met uw bestelling & tot ziens online.
Zeer tevreden, het was voor mij tot nu toe onmogelijk om een goed passende blouse te vinden (Ik ben 2m lang, met een slank postuur). Deze blouse zit als gegoten, het enige minpuntje is de prijs, 100 euro voor een blouse vind ik aan de hoge kant.
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent met de blouse. Veel plezier met uw bestelling, hopelijk weer tot ziens online.
makkelijk te bestellen en snelle levering
Beste Rennie, Bedankt voor uw beoordeling, dat is fijn om te horen. Veel plezier met uw bestelling.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u dit ervaart met de T-Shirts. Onze klantenservice zal contact met u opnemen!
Originele beoordeling
Ik draag ik denk al een jaar of 8-9 tshirts van Girav en heb ondertussen er een stuk of 60 in de kast, gooi nooit wat weg en altijd handig en ze blijven, zelfs na jaren wassen, relatief mooi. De laatste bestelling van Tshirts (de heavy) is daarentegen van erbarmelijk lage kwaliteit, ik denk dat het komt door het veranderen naar een (goedkoper?) type katoen. Deze tshirts krimpen als een malle, als ik vergelijk tussen een gewassen en nog ongewassen is het dag en nacht, 1x wassen op 30/40 en je past ze niet meer. Dit heb ik nog nooit gehad met andere tshirts van Girav al die jaren, echt jammer...
Mooie kwaliteit; goede maat. Kan helaas geen bijpassende broek kopen. Broek heeft een fake achterzak. Wie verzint dat??
Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback. Onze ontwerpen zijn gebaseerd op zowel stijl als comfort, maar we nemen uw opmerking mee ter overweging voor toekomstige collecties.
Mooie trui, lekker warm en snel geleverd.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Goede kwaliteit en fijn de lengtemaat.
Bedankt voor de prachtige beoordeling!
Snel geregeld allemaal. Mooie shirts, mooie kleuren.
Wij van Team Girav zijn heel blij met de 10, bedankt!
Het duurde even voor ik de juiste maat en pasvormen had ontdekt, maar sindsdien meerdere basics besteld en altijd erg tevreden met de kwaliteit! Shirts van Girav blijven beduidend langer mooi dan die van andere bekende merken. Toen 1 product snel in kwaliteit achteruit ging werd het probleem meteen erkend en ben ik fantastisch geholpen. De prijs is wat aan de hoge kant, maar service en kwaliteit zijn wat waard.
Bedankt voor uw beoordeling! De klantenservice staat bij ons op nummer 1, fijn om te horen dat u tevreden bent!
Bedankt voor de mooie 10!
Fijne shirts en mooie kwaliteit, eindelijk eens geen naveltruitjes na het wassen!!
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u de juiste maat heeft gevonden!
Als aanbevolen, top product,
Wat fijn om te horen dat u de juiste maat heeft gevonden. Veel plezier ermee!
Altijd een snelle levering, comfortabele kleding en bij gebreken altijd een goede service Een aanrader voor lange mensen Alleen de broeken zouden wat vaker in de sale mogen komen
Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback!
Snel geleverd en goede kwaliteit en belooft wat ze leveren
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Betreft Messina chino Ik heb onlangs twee chino’s aangeschaft van Girav. De broeken bevallen prima. Wat ik vooral erg prettig vind is de snelle reactie en oplossend vermogen van de klantenservice!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! We wensen u heel veel plezier met de chino's!