Eerst wezen kijken voor een voortent, goed uitleg gehad, over het opmeten en kwaliteit tent. Daarna besteld en binnen een paar dagen alles netjes bezorgd. Voortent moeten we nog uitproberen, maar ook dat komt vast goed!
Na de bestelling werd er medegedeeld dat het niet meer op voorraad was. Ik kon kiezen uit geld terug, een andere kleur of wachten. Dat laatste gedaan. En idd in de aangegeven periode werd de bestelling keurig thuis bezorgd.
een aantal kampeer artikelen aangeschaft op de overzichtelijke website de goede beschrijving erbij geeft een makkelijke keuze welk item jou voorkeur heeft. bestelling werd binnen 3 werkdagen netjes verpakt bezorgd.
Wat besteld, stond op voorraad en betaald, niet op voorraad, keurig mail gehad nalevering, begin april, 1x over gebeld en afgeleverd, goed ontvangen. Tevreden, alleen jammer dat er staat op voorraad en dat was dus niet zo
Bestellen, after pay, product ontvangen, betalen en klaar. Goede communicatie per e-mail. Wat en wanneer.
Service is prima netjes geholpen via internet voor de maat en voorraad. Keurig een telefoontje gehad dat het grondzeil eerder werd geleverd. Wij zijn blij met onze Unico voortent en de fa. Bax..
Mijn bestelling is binnen een paar dagen bezorgd.
Wij hadden een artikel besteld maar het was de verkeerde na een telefoontje kregen wij het goede onderdeel snel opgestuurd en mochten het verkeerde houden wat een service.
er werd met de leverancier contact opgenomen voor de problemen, de leverancier heeft een herstelling uitgevoerd.
Blindering besteld voor Verona luifel. Keurig geleverd. Sowieso levert men kwaliteitsprodukten.
Gewoon zoals het hoort
Ben in het bezit van twee Lafuma stoelen waar ik een origineel zonneschermpje van wou dus van het merk Lafuma. Dat was dus één grote fiasco dit werkt totaal niet hier is nooit over nagedacht in de praktijk. Alles terug gestuurd en de luifeltjes van Bo-Camp bedsteld waar ik zó blij en tevreden over ben hier is over nagedacht ze zijn súper!!! Twee stuks Bo-Camp zonneschermen besteld En die zijn hélemaal top hier kan je iets mee en super snelle levering Chapeau BAX!!
Er was geen mail verstuurd dat de tent opgestuurd zou zijn,. Maar hij is goed aangekomen we gaan eind van deze maand camperen dus dan zien we de tent pas goed.
Snelle levering. Afspraak is afspraak.
Ik had een vraag gesteld over een voorscherm van mijn luifel en kreeg vrij snel daarna antwoord dat er nog een paar op voorraad waren en dat er één gereserveerd was tot einde van de week. Prima wat mij betreft en heb hem dan ook besteld en kort daarna thuis ontvangen. Geweldige service
Het pakket kwam op tijd aan. De isabella deur luifel. Goed verpakt maar ik heb hem nog niet gebruikt. Ik heb hem aangeschaft omdat ik de ingang van mijn tent aan de zijkant gebruik. Als het regent dan liep het water daar baar binnen aangezien de zijwand schuin afloopt. Hoop dat het met deze luifel is opgelost. Materiaal ziet er in ieder geval goed uit, alleen vind ik het jammer dat hij alleen in de kleur zwart is te krijgen.
besteld, vlot en netjes bezorgd
Mooi en degelijk werk
Een deel van de Verona luifel opnieuw besteld en meteen datgene gekregen wat voor onze caravan bestemd was
Als altijd, goed advies, supersnelle en correcte levering.
Niet wat ik had verwacht van het tent tapijt Veel plooien slecht er uit te krijgen
Eerste ervaring met Bax is matig tot slecht. Het verkeerde item is verstuurd. Op verzoek per e-mail om alvast juiste product te sturen werd niet meegewerkt. Moest eerst het verkeerde product retourneren. Oftewel; ik moet dus eerst zelf labels printen, naar post punt in dorp verderop rijden en nog langer wachten op juiste product. Vind ik weinig service gericht.
Product was op tijd geleverd en op voorraad