Duur slaapmatje gekocht dat stuk ging. Even opsturen en snel weer gemaakt terug. Hoefde enkel de verzendkosten heen te betalen, goede compromis 50/50. Tevreden over de afhandeling
Ik heb twee bandjes voor mijn tent stokken gekocht, kost samen 47,75 incl verzenden. Ik denk Max aan materiaal kosten een tientje. Jammer dat het zo duur is.
Jammer dat u onze service negatief beoordeelt wanneer u van te voren weet wat de kosten van uw bestelling zijn!
Slaapmat Exped Duo Ultra 3r. Ligt lekker, licht en klein
De communicatie over uitstel late levering kan beter
Goede service en duidelijk bij contact. Daarna na betaling snelle afwikkeling.
Er wordt veel moeite gedaan om je te helpen.
Onze bestelling is na telefonisch overleg de volgende dag verstuurd en de daarop volgende werkdag bezorgd. Goed geregeld.
De ontstane schade aan de voortent/luifel is door Bax na een telefonisch uitleg voortvarend opgepakt. Ze hebben het onderdeel binnen een dag opgestuurd en naar het vakantie adres gestuurd.
Gebeld of het product voorradig was, besteld en 2 dagen later al in huis, zeer tevreden over
Geleverd volgens aanvraag
Heb eerst gebeld voor info en werd geweldig geholpen. Daarna artikel besteld en na een paar vragen van Bax kant (hele goede vragen) wachten op het bestelde. De bestelling veel eerder ontvangen dan de planning. Sjef Bax is een zeer klantgericht persoon. TOP
Heel fijn geholpen, en wat een geluk, de voorwand voor onze Verona luifel was nog 1 van! Deze is meteen gereserveerd en na betaling door Bax verzonden.
Zelden of nooit geeft het problemen
Prima contact, snelle levering ! Meer heb ik niet nodig :-)
Het door mij bestelde produkt was niet voorradig en levering zou enige tijd kunnen duren. Daar werd ik keurig van op de hoogte gebracht via mail met de mogelijkheid te annuleren en mijn geld terug te krijgen. Ik koos voor wachten. Toen de verwachte datum in zicht kwam informeerde ik weer per mail en kreeg meteen antwoord. Het produkt werd kort daarna weer voorradig en geleverd. Kan dit bedrijf echt aanbevelen!
Goede ervaring, ze zijn vriendelijk en behulpzaam.
T duurde langer dan verwacht. Ik kon wel geld terugkrijgen. Heb gekozen in overleg voor datum na onze vakantie en dat klopte perfect.
goede service
Prima bedrijf
Ik heb geen retour gehad. Daarom kan ik niet volledig beoordelen. Tot nu toe prima!
Info en moeite betreffende bestelling.
Vorig jaar onze Falco Havik 4600 tent bij Bax gekocht. Heel blij mee. Dit jaar alsnog besloten om het gaasscherm er bij te kopen. Ondanks dat het gaasscherm pas volgend jaar leverbaar zou zijn hadden we deze toch met 2 dagen in huis! Heel fijn!