Mooie stoel en goede afweerkingvan vervoersproblemen
Gewoon goed
Vlot geleverd en voorradig ondanks dat het een schaars artikel was. Goed voorraadbeheer en nette prijs
Heb gebeld en daarna een mal gestuurd voor een ronde wielflap van Unico voor mijn Eriba Exciting van 2017. Specs vermeld in de mail, offertes ontvangen, betaald en had de bestelling binnen een paar dagen in huis.
Snelle levering, alleen erg kort van te voren op de hoogte gebracht van de komst van de pakketbezorger.
Prima levering, product conform wat besteld is
Altijd een snelle levering
Na het kopen van onze tent bleek de pomp defect te zijn. Deze hebben wij retour moeten sturen naar Bax op eigen kosten. Deze kregen wij netjes een paar dagen na het verzenden terug gestuurd. Dit was een nieuw exemplaar. Echter vonden wij de opmerking op het service rapport niet prettig. Ook heeft dit ons € 6,95 verzendkosten gekost.
...
Prima service vwb het mee denken over aankoop snel verstuurd, alleen jammer dat DPD niet voldoet aan de snelle levering 12 mei in Goes aangekomen maar hopen dat het de op 16 mei gaat lukken, Door dit soort leveringen komt al snel dit probleem bij BAX totaalrecreatie terecht wat NIET terecht is.
overzichtelijke website, goede service en levering
Ik heb slaapzakken gekocht. Ze waren goedkoper dan elders en zijn vlot bezorgd.
1e keer iets besteld bij Bax Totaalrecreatie. Snelle levering en daar bij een gunstige prijs. Ze doen wat ze beloven.
Goede prijzen en snelle levering
Levering volgens afspraak
Wielflap past helaas niet maar wordt nog aan gewerkt Tevens schaduw doek erbij gekocht maar die vinden we in verhouding klein en duur voor het geld valt tegen. Verona luifel zijn we wel tevreden over
Snelle levering van onze luifel. Goede duidelijke site. Goede prijs.
Voor onze unico voortent moesten we nog gordijnen hebben. Ze kwamen direct met de juiste gegevens en we werden keurig geholpen.
Makkelijke webshop en snelle verzending.
Werd dag na bestelling al geleverd. Top
Alles wordt netjes optijd geleverd Is er iets even niet op voorraad geven ze ook goed aan wanneer het er wel is en dat klopt ook . Grote assortiment.
Duidelijke site, makkelijk keuze maken, snelle levering.
Via de chat werd ik perfect te woord gestaan en gelijk geholpen met mijn vraag. Na de bestelling is mijn pakket 1 dag daarna al bezorgd. Super netjes geholpen!
1 rits gekocht erg duur veel verzendkosten