geduldig en duidelijkheid
Ik werd goed geholpen door een medewerkerster en zij is op zoek gegaan om voor mij een passende energie leverancier te zoeken.
Ik vind dat ze het goed doet, ze moet opslag hebben.
Goed gedaan ik blije overstap na
Zeer tevreden. Duidelijk en alle tijd om mij te helpen.
Hoewel ik een klungel ben met de Ipad , heeft de meneer mij door alle hindernissen heen geleid en uiteindelijk tot volle tevredenheid geholpen… ,
n.v.t.
Doe de mensen een aanbod en geef ze dan de tijd om daarover na te denken en probeer ze niet te dwingen. En blijf gereserveerd en beleefd, ga niet meteen tutoyeren en de toekomstige klant bij de voornaam noemen.
ik vond het goed
Netjes en duidelijk geholpen, relevante informatieverstrekking die goed onderbouwd was
zie hierboven
Wat een schitterende ervaring. Goed geadviseerd en een gezellige man om mee te praten. Wekt meteen een goed vertrouwen.
Contact was behulpzaam en duidelijk.
hoop geen spijt van mijn overstap te krijgen.
Ons contact is soepel, duidelijk en voor mijn gevoel eerlijk verlopen
Zoals bovengenoemde beoordeling aangegeven snelle en duidelijke afhandeling.
Ben er blij mee
Klantgericht en duidelijk en inhoudelijk deskundig.
Prettige benadering en houdt zich aan afspraken Zorkt snel dingen uit en koppelt terug was fijn werken met Tim de Bruin
De eerste was niet goed, want meneer liet me niks zeggen en mocht niet eens mijn zinnen afmaken. Zij spraken voor energie Direct. De laatste die voor ESSENT sprak deed het wel goed. Geduldig en liet mij ook praten, dat is wel prettig. Keurig gedaan.
Wist niet dat er Consumind is dan alleen Consument,nu ik per 17 April 2023 kan overstappen naar Essent,is er een druk op mijn schouders af,betaal nu maandelijks vaste tarief,ben er happy mee.
Netjes en eerlijk geholpen
Prettig gesprek. Goede uitleg Vriendelijk man.
De medewerkster heeft mij goed geadviseerd, ze wist alles op het gebied van energie. Per 15 april 2023 heb ik nu een vaste contract voor 1 jaar, en zit ik onder het prijsplafond. Geweldig! Mensen houden van zekerheid en vaste eerlijke prijzen.