Ik heb een goede ervaring
Op zoek gegaan naar een nieuw energiecontract en na anderen en eigen leverancier te hebben geraadpleegd hier een beter contract aangeboden gekregen.
Ondanks hulp bij tussentijdse overstap van HEM naar Essent (HEM 1-jarig HEM-contract sinds december 2023) blijft HEM dreigen met opzegboete begin april a.s. Dus wanhoop alsnog nabij en vooral ook daar ik bij HEM absoluut niet binnenkom, nicht email (geen antwoord, noch telefonisch (wordt niet opgenomen).
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en daarop een deskundig en passend advies gegeven.
Zeker nutig gesprek en vooral voor mensen die niet veel verstand van hebben
Op vragen en opmerkingen mijnerzijds werd deskundig gereageerd. Daarmee kon ik verder.
Overzichtelijke offerte met goede mogelijkheden voor een driejarig contract.
Goed advies
Was een goed en helder en duidelijk gesprek
Prettig gesprek.
Erg vriendelijk te woord gestaan door Mevrouw goede uitleg.
zie hier boven
Zeer geduldige persoon aan de lijn gehad. Erg prettig
Super goed
goed geholpen
Legde alles goed uit....kreeg 14 dagen bedenktijd maar kreeg gelijk al mail van nieuwe energieleverancier....wel een beetje snel vond ik
Duidelijke informatie; klantvriendelijk; afspraken worden snel nagekomen.
Om een contract aan te bieden vindt ik dat er in een korte tijd toch veel op je af komt. En zeker als je voor onze tijd is dat behoorlijk veel om in een korte tijd te beslissen
Deskundig en duidelijk advies
Bettie is aardig en geduldig. Wel fijn voor een oud mens. Heel goed gegaan en ik verwacht dat het een goed contract is. Met vriendelijke groet, T.Bosman
gewoon heel goed, klantvriendelijk! super "meid" die ik aan de lijn had
Goed aanbod
Moet nog beginnen
uitstekend te woord gestaan
Zeer prettig onderhoud met de medewerker. Hij wist waar hij het over had. Zeer duidelijk verhaal.