Producten precies zoals omschreven

De bezorging was netjes op tijd en de schade aan de verpakking was al van te voren duidelijk omschreven. Prima prijs voor een zo-goed-als-nieuw product!

Prima shop!

Prima shop met een goede service en uitstekende telefonische bereikbaarheid! Had een Lideka RGBIC ledstrip besteld en deze werd helaas zonder adapter geleverd.Volgende dag gebeld en er werd meteen kostenloos ééntje opgestuurd met zelfs nog een extra controller erbij!.Alles werkt feilloos!.Zeer tevreden!

Fijn dat we niet onnodig verspillen

Zending is op tijd geleverd. Product ziet er prima uit.

Vlot geleverd en was naar wens

Ik zou iedereen aanraden om hier tekoopen

Beter dan nieuw

een schande is het dat een scheurtje in de verpakking bij sommige mensen leidt tot een hartverzakking gelukkig geeft retourkoop die spullen een tweede leven en kun je het met nog meer plezier aan iemand geven

Blij met de bestelling!!

De waterkoker zat dwars in de doos i.p.v. rechtop, en geen plastic zak eromheen. Maar och, er was verder niks mis met het product zelf. De staafmixer had een vette zwarte veeg op het rubberen handvat, maar dat ging er met een beetje wasbenzine zo vanaf. Ook 'n top product. Het gaat om de inhoud! Fijne aankopen tegen aantrekkelijke prijzen.

Mooie Noren voor een goede prijs

Alles perfect geregeld, zelf de naxorg

Kreeg mijn pakket binnen maar klopte niet helemaal. Gebeld en de volgende de onderdelen n tjes in huis. Een aanrader, retour koop.nl Ga het vaker gebruiken.

Snelle levering, product nieuw, doos los geweest.

Had nog nooit van Retourkoop.nl gehoord. Via Marktplaats terecht gekomen. Een aanrader voor iedereen!!

Uitstekende service

Precies zoals aangeboden werd. Snelle service en goed verpakt.

Goed initiatief deze site

Mijn bestelling kwam vlot en voldoet aan alle kwaliteitseisen die ik kan verzinnen. Top

Duidelijk snel betrouwbaar

Wilde niet nieuw kopen kwam op de duidelijke site en alles verliep gesmeerd

Levert niet

Leveren niet

Tevreden

Inmiddels drie retour koopjes gekocht. Producten voldeden aan de beschrijving, dus tevreden.

goedkoop en toch een nieuw produkt

Beste mensen ik was heel blij met de rieten mand voor drie tientjes. Met bijna 50% korting, als nieuw alleen zonder originele verpakking, geen probleem voor mij

Lekker snelle levering

serieus bedrijf, voldoet aan verwachtingen

Ik onderschrijf het beleid van Retourkoop om verspilling tegen te gaan, produkten een tweede kans te geven. In geval van verkeerde levering of van een niet goed werkend artikel heb ik ervaren dat ook hun retourbeleid goed geregeld is. Snelle en vriendelijke communicatie, onmiddellijke levering van het juiste artikel of retourneren van het aankoopbedrag. Het ongemak weegt niet op tegen de serieuze en adequate afhandeling!

Goed initiatief

Goede spullen die op deze manier van de afvalberg gered worden. Allemaal topspul met misschien een deuk in de doos oid.

Goed.snel .

Goed .

Prima artikel.

Doos was beschadigd zoals omschreven. Artikel zelf perfect. Snelle levering.

Ik wacht nog steeds op een deel van bestelling

De reactietijd is helaas niet zo snel… Ik mis een deel van de bestelling… de rest was prima in orde en redelijk snel in huis. Maar de reactietijd op de vraag waar mijn resterende bestelling blijft… duuurt nu al langer dan een week…

Helemaal top

Voor de tweede keer bij Retourkoop besteld. Dit keer een meubelreiniger voor onze stoffen hoekbank. Ik kon zien dat de doos geopend was geweest maar keurig goed dicht verstuurd is. Alle losse onderdelen waren nog niet uit de verpakking geweest. De machine zelf was in een tandje nog wat vochtig. Maar dat komt door een designfout van het apparaat. Niet omdat het niet goed verzorgd werd. Machine zelf leek verder ongebruikt. Werkt top en heb hem voordelig kunnen aanschaffen.

prima produkt en snelle verzending

ik heb een koffiemolen besteld en was prima , de verzending ging ook prima