Goede zaak dat retourgoederen een tweede kans krijgen!

Duidelijke website met retourproducten. Gemakkelijk bestelproces en snelle levering.

Niet alle producten goed, maar wel goede oplossing

Ik heb meerdere producten tegelijkertijd gekocht, waarvan 1 echt in slechte(re) staat was dan omschreven. Na mailcontact is er wel een hele goede oplossing van het probleem geboden, dus ben ik toch tevreden.

Goed service en communicatie.

Snel geleverd en goed materiaal

Goede aankoop

Goede aankoop en de beschadigde verpakking was geen enkel probleem. Product zelf was nieuw en onbeschadigd. Kortom zeer tevreden met deze aankoop.

prima koelbox, waardeloze verzending

bericht dat mijn pakket is afgeleverd bij het bestelpunt, daar wist men van niets. Een dag later opnieuw bericht dat het afgeleverd was, maar weer niets. Uiteindelijk dook het pakket op, doordat een andere klant heel verbaasd was dat haar t-shirt in zo'n grote doos zat. Haar adreslabel bleek over mijn adres label heen geplakt te zijn?!? Met de koelbox zelf is trouwens niets mis, daar zijn we heel blij mee.

Komt na wat het belooft

Kruimeldief gekocht voldoet perfect.Snelle afhandeling naar de bestelling.In het weekend besteld dinsdag in huis.

Goede aankoop en service

Het ging allemaal via de site, niet verwacht dat de producten zo goedkoop waren en uitgebreid was. Veel mogelijkheden om te betalen, zoals ideal, credit card en enz,enz,enz, niet dat ik zo gek ben op deze mogelijkheden ik heb geen van die pasjes, maar het kon ook via de bank waar kom je dat tegenwoordig nog tegen. Product zelf opgehaald want het bedrijf was dicht in de buurt.

Geheel naar wens / prima

Retourkoop heeft mij direct leren beseffen dat zij in artikelen met een tweede kans niet is te overtreffen.

Ik kreeg een gebruikt, niet gecontroleerd, deels defect al langer gebruikt artikel toegestuurd

De nivada portable mini airco die ik ontving heeft een niet werkende afstandsbediening, geen werkende lichtfunktie, een bedieningspaneel waarvan de folie loslaat rond druktoetsen en de container bevatte nog water van de vorige eigenaar.

Goed geregeld !!

Product zoals omschreven ,zelfs contact gehad omdat er toch meer gebruikssporen waren toppie je

Blij dat ik een 2de leven gegeven heb aan mijn toestel

Alles is verlopen zoals verwacht!En in mijn geval was het id een nieuw toestel waarvan doos wat beschadigd was zoals gemeld door jullie

Slecht

Heb twee camera’s besteld. Een doosje was al open en zelfs een tekening getekend op het doosje. Produkt uitleg is beneden alle peil. Ik ga nooit meer iets bij jullie bestellen. Mvg Franco Scavone

heel goed

goed artikel, duidelijke gebruiksaanwijzing erbij. Prima!

Perfecte aankoop

Ik ben zeer tevreden met mijn torenventilator , het werkt perfect, Ben heel blij met deze aankoop

Voor herhaling vatbaar!

Prima spullen, en ook nog eens af te halen ( voor mij)

Prima aankoop op een goede duurzame manier

Mooi dat dit soort producten op deze manier te koop aangeboden worden.

Hele goede service

Bestelde product werkte niet naar behoren. Snel en vriendelijk te woord (via mail) gestaan en passende oplossing gekregen. Heel fijn!

Prima site, betrouwbaar

Bij vragen een snelle reactie, top samenwerking met bezorging. Tip, als je zwaardere producten verkoopt, is levering binnen 24 uur niet mogelijk. Geef dit aan, zodat je er gern vragen meer over krijgt. Verder top geregeld!

Netjes ontvangen, goed verpakt, voor herhaling vatbaar

goed product

Bestelling niet compleet

Op zich kan dat gebeuren, Maar vervolgens heb ik na 3 mailpogingen eindelijk contact… Het zou prettig zijn als er een tel nr en mailadres gekoppeld zouden zijn voor goede bereikbaarheid … Mvg Anneke

top

top geregeld

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering.