bon matériel

cette fois j'ai malheureusement pas reçu mon colis avant mon départ en vacances. mais tous mes précédents achats ont toujours été honoré de façon très professionnelles. un retour en stock un rien plus tard que prévu pour ce dernier achat.

Snel bezorgd. Prima !

Uitstekende snelstarter.

Defect omschrijving

Het defect is minder goed omschreven dan het in werkelijkheid is. Als ik dit van te voren had geweten had ik het niet gekocht.

Duidelijk omschreven en precies dat heb ik ontvangen. Snelle levering

Bestelling was snel binnen. Product zoals verwacht . Goede prijs.

Super tevreden over bestelling

Alles was duidelijk en helder. Snel bezorgt 1 zakjes was open de rest was prima in staat.

Alles goed

Snelle levering. Product in goede orde ontvangen

Het was even zoeken waar ik het precies op moest gaan halen maar werd zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice en pakketje stond al klaar toen ik er aankwam.

Snel op te halen en in goede staat

Artikel was in goede staat, zonder gebruikerssporen en is dezefde dag na een bestelling op te halen

Goed te zien dat ook verpakkingsmateriaal wordt herbruikt.

Super snel!

Volgende dag al in huis. Heel blij met de fietsmand, geen schrammetje.

Heel tevreden

Als nieuw kwam hij uit de doos de Panacea light therapy. Ik heb een hernia rug en dan blokkeren mijn benen nogal eens door het zitten. De oplossing om ontspanning in mijn onderrug aan te brengen.

Waardeloos apparaat

Beveiligingscamera niet aan de praat te krijgen via WiFi. Snap nu waarom het een retourtje is.

Blij met het product. Keurig verpakt en snel geleverd.

zo goed als nieuw

Product zo goed als nieuw in originele verpakking (geopend maar niet gebruikt) compleet met alle accessoires en handleiding

Het product was binnen en zag er precies uit zoals op de afbeelding.

Was als nieuw.

Prima artikel. Zou het wel handig vinden als bij afhalen ook het afhaal adres in de mail staat vermeld. kon het ook niet vinden op de website.

Nieuw gereedschap. Wel eerst bij een klant geweest. Was te zien.

Uitstekend!!

Zeer goed! Snel, duidelijk, verzorgd!

Prachtige Pentax verrekijker in nieuwstaat gekocht

Levering was geheel naar wens

Alles goed en fijn geregeld…!

Zie boven

ik vond de website op mijn laptop en ging kijken en vond wat ik nodig had voor mijn fiets tegen een redelijke prijs.

Perfect product

Product zag er goed uit, was ongeopend dus nieuw. Levering, 2werkdagen dus prima. Ik beveel het aan.

Prima product, netjes verpakt, snelle levering

Prima ervaring met retourkoop. Spullen aangekomen en alles klopt. Enige is dat het niet de volgende was aangekomen zo als beloofd - maar dat mag de pret niet drukken.