Goede en snelle afhandeling

Na wat googlen kwam ik terecht bij retourkoop. Het item wat ik zocht hadden zij op voorraad en er hing naar mijn mening een goede prijs aan. Bij de omschrijving stond netjes dat er een afdekdopje niet meer bij zat vandaar de gereduceerde prijs. Als positieve kritiek geef ik aan dat de gebreken of ontbrekende items wat duidelijker worden weergegeven. Dat was niet in een oogopslag duidelijk voor mij i.v.m. dropdown die je door moet lopen. Al bij al zeer tevreden over de prijs kwaliteit en snelle service.

Helemaal tevreden.

Snel geleverd, artikel uitstekend.

Hele goede service

Ik heb een prima ervaring met retourkoop. Helaas moest ik mijn aankoop retourneren omdat er toch schade was aan het product en beschreven was dat er geen schade was maar ik kreeg direct en heel netjes antwoord op mijn mail

Snelle levering! Goede (prijs) kwaliteit!

Zeer tevreden met prijs en kwaliteit van een ergo zitkussen. Zeer snelle levering, volgende dag al!

Artikel zoals omschreven

Fijne snelle en duidelijke klantenservice

Geweldige service!!!!!!!

Een bij Retourkoop aangeschaft produkt bleek niet te functioneren. Na contact te hebben met Retourkoop is het naar grote tevredenheid opgelost!! Hulde!! Mvg, Toine

Jullie doen op deze manier heel goed werk Top!

Goed dat er op deze manier spullen een nieuwe kans krijgen

Klasse concept, mooie prijs, goed product en we dragen bij aan een duurzame samenleving voelt goed

Toevallig ontdekt op zoek naar dit product. Super snelle levering, product in perfecte staat, flinke korting op de standaard prijs en een goed gevoel om bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Goed en snel

Pakket werd snel geleverd en volgens verwachting. Het artikel was nieuw maar in beschadigde verpakking. Precies zoals omschreven. Fijn bij dit bedrijf vind ik dat je eventuele klachten ook telefonisch zou kunnen afhandelen. Dat geeft mij altijd al meer vertrouwen als ik iets aankoop. Bereikbaarheid van bedrijf vind ik belangrijk. Gelukkig heb ik geen klachten, dus verder niemand nodig gehad

Uitstekend product voor prima prijs

Waren op zoek naar een ramenwasrobot en vonden er een bij retourkoop.nl. Met fikse korting. Na levering was onduidelijk waarom product niet als nieuw is verkocht. Geheel compleet en ingepakt. Robot doet zijn werk prima dus de korting was mooi meegenomen

goed product en snel geleverd

Gewoon goed

Snelle levering en geheel volgens de omschrijving, geen spijt

Ben blij een steentje bij heb kunnen dragen. Prima aankoop en snelle service.

Airco werk naar behoren en was in prima staat zoals omschreven.

Scheelt je veel geld ten opzichte van andere aanbieders

Ik was op zoek naar een specifieke Nespresso machine dus toen ik die meer dan 100 euro goedkoper op Retourkoop vond was dat natuurlijk mazzel. Geen originele verpakking, geen gebruiksaanwijzing en wat krasschade maar dat stond wel vermeld bij de productomschrijving dus ik was hiervan op de hoogte. Fijn apparaat. Je zag wel dat er al koffie mee gemaakt was dus apparaat oogde eerder jong gebruikt dan nieuw en getest. Ook ontbrak de opvangbak voor de cups. Een kleine teleurstelling dat dit over het hoofd is gezien. Dus meteen gemaild. Omdat ik daar niet snel reactie op kreeg, heb ik de 2e dag gebeld. Daarna is het vlot meteen opgepakt en had ik de dag erna de ontbrekende onderdelen (nieuw besteld) al in huis.

De producten zagen er goed uit, en waren er snel !

De ontvangen producten waren er snel, maar ik miste 1 van 2 afdekkapjes. Dit was helaas niet gemeld bij de omschrijving van het product, maar werd snel en makkelijk opgelost per mail. Complimenten voor de snelle service. Een ruim voldoende beoordeling. Zou er zeker nog wel een keer iets kopen.

Scherpe prijzen voor nieuwe producten!

Heldere website, duidelijke communicatie en netjes en snel geleverd. Product (koelbox) was nieuw en alleen uit de doos geweest.

Goed concept

Lampje is perfect! Vriendelijke service

Goede service en prima product.

Voor de koop mailcontact gehad over de afmetingen van het product waarop ik snel antwoord kreeg. Het ontvangen product is helemaal goed. Fijn dat retourproducten niet op de afvalberg belanden maar weer verkocht worden, ze zijn gewoon nieuw tenslotte!

Ik ben blij met uw zaak kennis gemaakt te hebben. Het was een goede ervaring. Volgende keer weer!

Keurig verpakt snel verzonden

Product zoals omschreven, snel verzonden

Correcte weergave van product

Zoals aangetoond was óók ' t product na uitpakken, edoch de verzendkosten zijn te hoog, vandaar géén 5 sterren. Overigens was 't 'n gewoon nieuw en dus niet 'n retour product,

Goedkoper en net zo goed

Koelbox besteld en binnen een paar dagen in huis. Niets op aan te merken.

Betrouwbaar

Fietshelm besteld. Deze was niet meer op voorraad. Ik ben Persoonlijk gebeld om mij dit mede te delen. Heel snel mijn geld terug. Nieuwe besteld en snel bezorgd. Ik ben heel blij met mijn fietshelm

Goed product

Snelle levering en goed product. Een aanrader om voor een mooi bedrag iets moois te kopen.