Goede prijs. Snel geleverd. Fijne website.
Product zelf was in nieuwstaat, enkel de kartonnen verpakking was iets beschadigd. Snelle levering!
Het product wat we hadden gekocht was niet compleet. Helaas kon er niet meer aan d dit onderdeel gekomen worden. Over het product zijn we dus niet tevreden. De retour optie en het contact verliep prettig. Ik hoop dat producten in het vervolg compleet zijn, dan zal ik deze aanbieder aanbevelen.
Op tijd afgeleverd en in goede staat
Prima ervaring. De artikelen arriveren op tijd. Eenmaal was iets stuk en toen kreeg ik zonder problemen mijn geld terug. Dat noem ik nog eens service. En daarom koop ik hier met een gerust hart.
Keurig aangekomen
Product gekocht bij retourkoop is gewoon als nieuw en het scheelt behoorlijk in prijs vergeleken met een nieuwe.
Hoewel er tijdens transport iets mis moet zijn gegaan, waardoor het camping tafeltje een lelijke beschadiging opliep, was het product verder zoals omschreven. Gelukkig in gehavende staat nog steeds bruikbaar. De klantenservice reageerde snel op mijn melding en kwamen snel met een passende oplossing voor de niet verwachtte beschadiging. Top.
Zeer goede kwaliteitsproduct aan een scherpe prijs en snelle levering.
besteld is snel verzonden en de prijs was vele malen lager dan elders
Het product vlotjes toe zoals beschreven, al was er toch een missend klein onderdeel customer support is vlot en correct (y) het euvel werd verholpen. Daarmee geef ik 9/10 omdat het net niet in orde was maar wel vlot en correct verholpen was achteraf. Op zich een broodnodig initiatief om retourkes verder te verhandelen ipv op de schroothoop te zwieren.
Snelle bezorging en product zoals omschreven
Vandaag besteld, is de eerstvolgende werkdag bezord.
Eerste keer besteld bij retourkoop.nl Was een koelbox van heimer 12 volt en 230 volt snel geleverd en direct uitgeprobeerd. Na 2 uurtjes was hij goed koel en praktisch geen geluid . Product zag er perfect uit. Met andere woorden, zeer tevreden. Zal zeker vaker kijken bij retourkoop.nl
Snelle levering van product dat netjes en als nieuw was bij ontvangst. Blij met korting en blij met bijdrage aan meer circulair koopgedrag. Aandachtpunt. Product geleverd in een doos van ander product (waarschijnlijk om te vermijden een nieuwe kartonnen doos te moeten gebruiken). Daardoor dacht ik in eerste instantie verkeerde product te hebben ontvangen. Misschien duidelijk op hergebruikte verpakking aangeven dat inhoud ander product bevat.
Nette prijzen. Winkel op makkelijke locatie. Lag netjes klaar bij afhalen
Artikel was prima in orde
Ik heb de werk schragen kapot binnen gekregen. Hopelijk word dit snel door jullie opgelost.
Mooie infrarood lamp gekocht voor een fijne prijs. Verzending werd snel voldaan.
Bestelling goed verwerkt en verstuurd. Hoes nog niet in gebruik genomen. Dat komt pas over 2 weken.
Gevonden via Google. Duidelijke website waarop vermeld staat wat ontbreekt of in welke staat het verkeerd. Dat bleek goed te kloppen. Het product bleek inderdaad in nieuwstaat en functioneert prima. 20% goedkoper dan in een gloednieuwe doos. Ik ga deze site in de gaten houden.
binnen een uur na de bestelling al een bericht ontvangen dat het apparaat verzendklaar was gemaakt. de volgende dag het apparaat ontvangen. apparaat is volledig nieuw. scheelt 35% op de winkelprijs. dat is toch mooi meegenomen. en dan ook nog duurzaam bezig zijn. ben er blij mee! dank voor de uitstekende service!
Waarom kan er nergens meer vrijblijvend gebruik van gemaakt worden. Ik bestel een product, klaar. Waarom 4 mails sturen om een beoordeling te vragen? Ik raad retourkoop iedereen af, puur om deze onzin achteraf.
De doos is toch wel erg kapot ik hoop dat het kastje werkt.
Totaal niet blij ermee