Heel slecht

Ik wacht al paar dagen op me pakketje komt niet thuis afgeleverd, inmiddels word het afgeleverd op een gls punt, kom je thuis maak je de pakje open is de producht helemaal kapot en was het een gebruikte product, word er een nieuwe opgestuurd wacht je daar eindstand nog een week lang op, nou top service!!

Heel snel en goed.

Zeer tevreden.

Netjes

Mijn gekochte product was beschadigd. Na melding hebben ze hebben dit snel en netjes afgehandeld.

De 3 M3 boutjes waren niet mee geleverd.

Verzending en bezorging via GLS prima. de producten ook goed, echter er de bevestigings boutjes ontbraken, dus wat de product aanvulling betreft niet tevreden.heb zelf boutjes moeten inkorten.

Keurig product en snel bezorgd

Bestellen makkelijk. Gekochte product als nieuw. Snel bezorgd. Kortom: gewoon goed.

Blij dat ik een goed product met slechte verpakking kon gebruiken

alles prima voor elkaar

mijn artikel was, net zoals omschreven, zo goed als nieuw en kwam snel en goed verpakt aan

Goed alleen de bezorger van gls was later dan afgesproken

De bezorger was veel later dan was afgesproken. Dit bracht mij weer in problemen. Maar daar kunnen jullie niks aan doen.

Goede koop

Een prima product werd geleverd, als nieuw. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het product kwam snel. Helaas was de doos wel heel erg groot.

Super snel en perfect geregeld

N

Nb

Goede ervaring ,snel geleverd.

Alleen jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zat. Maar verder super. Netjes verpakt .

Prima, geen opmerkingen

Snel geleverd en toen bleek dat 1 lamp defect was had ik in 2 dagen mijn geld daarvan terug. Mooi concept, hergebruik.

Niet compleet geleverd zoals geadverteerd

Ik mis een gedeelte. Daar reactie op gekregen en zelf antwoord gegeven wat een oplossing kon zijn. Echter geen gehoor meer van gehad.

Voldoet aan verwachting snelle verzending

Sporttas gekocht, product is als nieuw. Goede prijs, snelle levering.

Goed product en snelle levering

Heb al meerdere producten bij retourkoop gedaan. Zijn gewoon nieuwe producten naar dan wat goedkoper

Simpel en snel geleverd

De bestelling ging snel en makkelijk. Producten die ik heb ontvangen waren alsnog netjes verpakt en compleet.

Alles helemaal top!!

Voor het eerst besteld bij Retourkoop. Product goed en zeer snelle levering. Ga zeker vaker op jullie site kijken of er wat voor mij bij zit!

Ik had een probleem met het product en dit is zeer snel en professioneel opgelost.

Mooie stoel zo als nieuw

Erg fijne mooie stoel alleen geen handleiding

Goede kwalietijd en op tijd gelevert

Prima en snel geleverd, product zoals verwacht

Top, Prima en snel geleverd, product zoals verwacht

Fantastische service

Nadat ik een Bep van Zoef geleverd had gekregen die al snel storingen begon aan te geven. En vervolgens naar haar laadstation ging en daar bleef draaien, was mijn vertrouwen niet erg groot meer. Na contact met het bedrijf waarbij er meteen voor gezorgd werd dat ik de volgende dag al een nieuwe Bep kreeg ( nu Beppie genoemd) en de oude gratis mocht terugsturen, kan ik niet anders zeggen dan topbedrijf 10+