Fijn product, snelle levering keurig verpakt. Blij mee.
Snelle bezorging. Artikel in prima staat
Netjes bezorgd en goed verpakt
Ik had 2 Philips hue lampjes besteld voor een hele goede prijs vanwege de beschadigde verpakking. Alleen was één van de lampjes helaas ook beschadigd, en wel zo dat die niet werkte. Contact opgenomen via mail, en binnen een uur had ik al bericht dat er een nieuwe set lampjes onderweg was. Binnen een dag bezorgd! Zo hoort het. Perfect!
Vriendelijke behandeling bij afhalen. Produkt moestnog even uit schap worden gehaald doch dat was geen probleem
Helaas zat er niet het bestelde product in de doos! Kregen netjes een retourtje aangeboden en ons geld terug.
snelle levering met 2 jaar garantie, bedankt!
Na mijn aankoop werd ik door een vriendelijke dame teruggebeld dat mijn aankoop helaas niet geleverd kon worden met een keurige uitleg daarbij . Tevens werd mijn geld direct weer teruggestort dus daar hoefde ik ook niet achteraan . Kortom waar gewerkt word worden fouten gemaakt maar het werd super opgelost dus dik tevreden.
Eerst bestel je wat. Vervolgens krijg je een bot telefoontje met de mededeling dat je geld terug gestort wordt, want het product is niet meer op voorraad. Waardeloze toko!
tapijtreiniger gekocht, 1 dag gebruikt. is vastgelopen en in brand gevlogen. ligt nu in de container. was éénmalig ☹️
Altijd goed om een retourproduct opnieuw in te zetten waar het voor gemaakt is. Door een voorraad verschil, was het bestelde product niet meer leverbaar na telefonisch contact een alternatief ontvangen goed en netjes opgelost. Retourkoop altijd goed om mee te nemen wanneer je iets nodig hebt.
Bestelling ontvangen en was tip top in orde op 1 artikel na. Waarschijnlijk is dit niet opgevallen tijdens controle of het nog werkte. Product werkte namelijk wel, maar was niet het juiste product wat in de verpakking zat (vermoedelijk zijn ze zelf opgelicht door iemand die een goedkoper product naar ze heeft geretourneerd wat er heel erg op lijkt). Desalniettemin, contact gezocht (tel nr. Is niet in gebruik overigens…?!) maar per mail binnen 2 uur een berichtje gekregen (en retourlabel) dat ik het terug kon sturen. Netjes afgehandeld, wat voelde als een opluchting nadat ik eerst ik contact probeerde te leggen per telefoon.
Bepaald type lamp besteld maar de verpakking bevatte een foutief (en minderwaardig) type. Teruggezonden voor retour maar al bij al lijkt me dit een gebrek aan kwaliteitscontrole en gaf dit heel veel gedoe. Ben niet van plan hier nog eens iets te kopen.
Ik had van tevoren gevraagd, ik koop het product alleen als alle in de handleiding vermelde accessoires erbij zijn. Het was niet gecheckt. De batterihen misten en 1 speciale raamdoek voor op het apparaat.
Gewoon heel netjes geregeld
Ik had een nieuwe accu nodig voor onze robotstofzuiger. Deze kwam zonder verpakking, maar was een stuk goedkoper. En hij doet hij het uitstekend.
Snelle levering en goeie communicatie
15.11 I bought Bissell vac and steam... I should get this next day... Week later I got e-mail what I think about this vacuum.... But still I have nothing!!!! I paid for nothing??!!!!
Artikel was voor n tweede hands veel te hoog geprijsd.
Productomschrijving is correct. Spullen netjes verpakt
Product als nieuw. Als enig minpunt was de transporteur: GLS. Product was dezelfde dag verstuurd, echter pas na 4 dagen bezorgt. GLS heeft 9 updates van bezorgtijd doorgegeven, ome met enkele uren, 2 keer doorgeschoven naar de volgende dag.
Ik werd goed geholpen in de winkel. De laptophoes die ik had besteld bleek ietsje te groot, maar ik kon hem zonder problemen omruilen voor een andere die wel paste. Aardige mensen en een leuke winkel om rond te snuffelen!
Snelle levering en goede producten. Top!
Er ontbrak een cruciaal onderdeel van het installatiemateriaal van dit windscherm voor het fietszitje.