Top afhandeling en Top combi magnetron

Nadat ik er achter kwam dat ik niet kon betalen door een verificatie foutmelding op de website , is er na mijn telefonische melding zeer adequaat gehandeld en kon ik de bestelling afronden , zeer prettig telefoon contact hier kan menig ander bedrijf een voorbeeld aan nemen !! Zo hoort het !!

alle afspraken zijn volledig nagekomen

interesse getoond, info opgevraagd, besteld en keurig op tijd geleverd!

Super blij met het bandje

Ik had een goud fitbit bandje bij mediamarkt gekocht. Helaas was die kapot gegaan dus ik zocht een nieuwe. Nergens meer verkrijgbaar, alleen hier. Ik heb hem gelijk besteld en hij was nog een stuk goedkoper ook. Het bandje was snel binnen en zag er super uit. Heel blij mee.

Als nieuw

Mijn magnetron is als nieuw maar voor een leuke prijs. Snel geleverd.

Goed en efficiënt

Artikel werk prima, klein barstje, duidelijk met 2 stickertjes aangegeven.

Super relaxed

Ik had waterschoenen besteld, per ongeluk de verkeerde maat ontvangen. Gebeld met Retourkoop, hele aardige vrouw aan de telefoon die "als van ouds" echt de tijd nam en ervoor zorgde dat het juiste paar de volgende dag bij mij bezorgd werd. Het te kleine paar mocht ik houden. Ik was aangenaam verrast en kijk terug op een super goede ervaring!

geweldig

weet niet meer hoe ik op site kwam misschien via bol.com. het ging om een stoomstrijkijzer! op hun site kon ik uit 3 strijkijzers kiezen 1 was niet compleet die miste een kalkbak de 2de was de doos beschadig de 3de was iets duurde en ben voor de 2de gegaan. vandaag besteld en de volgende dag in huis. en een vriendelijke geschreven tekst van de retourkoop.

zeer positief

Medewerkers zijn bevlogen en hebben een hoge betrokkenheid bij het bedrijf en de klanten. daarnaast ook heel klant- en service richt

In eerste instantie werd een verkeerd artikel geleverd maar na mailcontact werd met excuses per direct het juiste artikel verstuurd incl. retourlabel.

gewoon goed

Bestelde product bleek niet compleet. Ontbrekende deel is door retourkoop besteld en gelijk opgestuurd. Helemaal goed!

Super, snelle levering goed product en hele nette prijs

hartstikke goed niets op aan te merken. goed geregeld goed product voor een goede prijs.

De bestelde bureaustoel werd snel geleverd, maar bleek niet compleet te zijn. Na een telefoontje werd het ontbrekende deel alsnog bezorgd. Uitstekende service.

Fietdbak is perfect

Snelle levering Items is perfect

super snelle levering

zoals gezegt snelle levering en netjes verpakt

Positief

Snelle bezorging, goede communicatie. Het bestelde telefoon hoesje was nieuw in orginele verpakking. Wel jammer dat volle prijs gerekend wordt voor een pakketje dat als brievenbuspost past.

Persoonlijke benadering

Bestelling ging makkelijk en snel. Product is heel mooi. Prijs is top!

Omschrijving klopte niet met ontvange toestel

Het toestel zou binnen de maand teruggestuurd zijn. Echter hebben zowel de garantie als de batterijconditie anders getoond.

Is goed

gewoon goede spullen voor een hele mooie prijs

gewoon goede spullen voor een hele mooie prijs

Niet compleet

Frituurpan besteld, maar was helaas zonder mandje. Los bij moeten bestellen en nu niet goedkoper dan nieuw.

Inductiekookplaat

Prima service, binnen 3 dagen bezorgd. Helaas werkt hij maar half. Telefonisch contact gehad, zelfde dag antwoord met afhandeling. Ondanks tegenvaller, ook weer positief afgehandeld!

Goede levering alleen product defect

Goed geregeld Maar jammer dat het product niet werkte En dan als je retour zend dan nog verzendkosten moet betalen voor een tweede keer

Toppie

Ik had een hoesje besteld, deze zelf opgehaald. Was nieuw in de verpakking met de bon erbij. Goed bezig