Vertrouwen in retoukoop.nl want de service bij het verzend proces was goed. Het post nl proces liep niet vlot dat is buiten retourkoop om. Maar ze bleven de vinger aan de pols houden totdat het te trage nazend pakje binnen was gekomen. Dus uitstekend!

Snel

Prima product snel geleverd.

Duidelijk, eerlijk en top.

Toegankelijke en duidelijke website, goede en kloppende productomschrijving, snelle en correcte levering en top service.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Ik had een bepaalde Arlo deurbel-gong nodig. Snel gevonden op de site van Retourkoop, blijft prijzig, maar stuk goedkoper dan elders. Makkelijk besteld en betaald en, volgens afspraak, iets meer dan een dag later geleverd. Wat kun je nog meer wensen...?

Robotstofzuiger gekocht en geretourneerd

Via de site kocht ik een robotstofzuiger voor een aantrekkelijke prijs. Helaas ontbrak de afstandsbediening en lukte het niet om de stofzuiger te verbinden met de app. Zodoende heb ik de stofzuiger teruggebracht. Binnen een week stond het aankoopbedrag weer op mijn rekening. Prima geregeld dus.

Boven verwachting

In de advertentie zou de verpakking licht beschadigd zijn maar hier was niets van te zien, gewoon een nieuw product dus. Zeer vlotte levering en een persoonlijke succes wens met het product, top!

Jammer

Helaas is het apparaat niet in orde Ijsmachine koelt niet lager dan 1,6 graden en dat maakt dus geen ijs Temp gemeten Apparaat komt retour De order plaatsen en de verdere afhandeling door retourkoop top, dus zal zeker nog eens bestellen

Een groot succes !

Goed telefonisch bereikbaar. Snelle levering. Betrouwbaar en goed bedrijf! Ook nog eens aardige mensen om aan de telefoon te krijgen.

Fijn dat ik kon bijdragen om spullen niet zomaar weg te gooien, het massage zit kussen zag er prima uit, en werkt goed!

Super geregeld

Prima product

De koptelefoon en de verpakking waren als nieuw! Het geluid is geweldig.

Ik werd gebeld omdat een artikel er niet meer was en dit werd meteen voor een soortgelijk artikel tegen dezelfde prijs bezorgd. Echt ontzettend vriendelijke medewerker. Binnen 1 dag alles in huis en overal erg blij mee.

Lekker snel

Snel verstuurd pakje allen slecht ingepakt viel me alles mee dat de brandblusser nog heel was .verder goed snel en ook qua mail goed verzorgd.mvg marco

Snelle levering en prima product ontvangen voor een leuke prijs.

Snelle levering en prima product ontvangen voor een leuke prijs.

De bestelling ging prima en snel geleverd, helaas werkte het horloge niet. Maar ook dit werd snel opgelost en kon het weer retour sturen.

Helaas werkte mijn machine niet maar is mooi opgelost!

ik had een koffiemachine besteld, helaas na 2 dagen al stuk. Goed contact gehad met de klantenservice. Toestel teruggestuurd en geld teruggekregen. Ik zou zeker niet twijfelen om hier terug te bestellen, is gewoon tegenslag dat dit net na 2 dagen niet meer werkte!

was op tijd binnen

Net product ontvangen

Schoon zadeldek en in uitstekende conditie. Fijn om te gebruiken voor een lagere prijs.

Top !!!!

snelle verzending , gewoon top geregd

Geweldig en klantvriendelijk

Op retourkoop een kledingstomer met korting gekocht. Het zoeken, bestellen en betalen ging supereenvoudig. Zelf de stomer de volgende dag opgehaald en werd daar zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. De stomer ziet er prima en onbeschadigd uit en voldoet aan de verwachtingen. Al met al zeer tevreden.

Wel een aan rader

Prima service en betrouwbaar

Duidelijke uitleg vd onvolkomenheden. Levering snel. Product in lijn met verwachtingen

Sympathiek en duurzaam

Blij met mijn elektrische scheerapparaat. Het apparaat krijgt bij mij een tweede kans. Leuk ook om de persoonlijke noot op de leverbon te lezen.

Nadat bleek dat mijn bestelling toch nog een verborgen gebrek had, hebben ze alles prima afgehandeld, ook het retourneren ging eenvoudig.

Goed voor goedkoper

Ik had een Teasi fietsnavigatie gekocht op Marktplaats die dezelfde dag nog uitviel. Ik besloot niet via Marktplaats een fietsnavigatie te kopen maar echt nieuw kon ik ook niet betalen. Na goed zoeken kwam ik de Mio fietsnavigatie tegen op retourkoop.nl die voor mij ook nog prijzig was maar niet de volle prijs bedroeg. Ik heb het aangeschaft en deze doet het prima. Als nieuw!!!!