Leuk assortiment. Snelle verzending.
Kopen, track & tracé, product.. allemaal prima
IK ben super goed geholpen en de mensen waren ook heel erg vriendelijk toen ik daar een artikel heb gekocht
Snelle verzending, goede prijs voor top producten en een leuk geschreven bericht erbij.. zeker aan te raden
Als ik 2x naar een nieuw ding kijk is het ook al gebruikt en eerlijk gezegd maakt het me niet uit of de uitpakervaring een nieuw of minder nieuw artikel betreft. Als ik op marktplaats iets koop word ik ook blij, dus waarom niet van dergelijke concepten.... Producten zijn heel, compleet en als nieuw. Prima toch
Blij!
Een prettige web winkel met duidelijke foto's over het artikel met een goede omschrijving. Ik ga zeker weer shoppen bij retourkoop.
Prima, zoals omschreven gekregen.
Prima product, prima levering
top service
Er zat zelfs een handgeschreven, persoonlijk getitelde notitie bij, waarin mij veel plezier met de aankoop werd gewenst. Waar zie je dat nog.
snel en volgens de verwachtingen. leuk begeleidend briefje erbij
Mooi apparaat, ziet er goed uit. Nog niet in gebruik kunnen nemen, maar dat gaat ongetwijfeld binnenkort gebeuren.
Er stond een handgeschreven bedankt testje op de pakbon. Dat vind ik echt heel leuk. En alles is makkelijk te vinden op de site + snelle levering!! Een aanrader dus!
3 producten gekocht, snel geleverd met een persoonlijk geschreven opmerking erbij; leuk! 1 product kwam gehavend bij mij aan. Er wordt naar een oplossing gezocht. Komt vast goed!
Bureaustoel zou geen beschadigingen vertonen volgens de beschrijving; dat bleek echter wel het geval. Men reageerde onmiddellijk en adequaat op mijn mail, maar krijg pas een nieuwe armsteun toegezonden als het scheurtje verergert.
Snelle verzending. Goede prijs/kwaliteit. Een persoonlijk zinnetje op de factuur: super leuk! Enkel puntje is dat mijn product los in de doos zat zonder bescherming. Het rammelde allemaal nogal bij aankomst. De postbedrijven zijn meestal niet heel zachtzinnig met poststukken dus iets bescherming in de doos had mijn review een 10 laten zijn!
Ik ben erg tevreden over mijn product die ik heb gekocht, netjes met Track en Tracé, geen opmerkingen gewoon goede service.
Toen ik via Google zocht op een bepaalde fietshelm kwam ik bij Retourkoop uit. De website zag er overzichtelijk uit, voorraad was goed aangegeven dus meteen besteld. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling welke 1 dag later al bezorgd werd. Product voldeed meer dan aan de beschrijving. Zou er zo weer kopen!
Van bestelling tot levering verliep alles zeer vlot. De zoon is gelukkig met zijn cadeau en het werkt ook prima!
Met persoonlijke note, heel tevreden
Heel mooi fietsstoeltje, het zag er super mooi uit.
Snelle levering, ziet er keurig uit, goede communicatie.
Had een beetje argwaan bij een ,, gebruikt product,, bestellen, achteraf onterecht, het is voor mij niet te onderscheiden of het gebruikt zou zijn of nieuw was. Het werkt perfect voor een zeer goede prijs die flink onder de nieuwprijs lag. En daarbij komt nog de snelle en veilige bezorging. hartstikke blij zijn we ermee. hartelijke dank en tot een volgende bestelling....groetjes Jo en Anne uit Venlo
Snelle levering met een vriendelijk kaartje in de doos! Dat vond ik echt attent. De machine zelf ziet er tiptop uit en doet precies waarvoor ik hem wilde aanschaffen. Ik ben er blij mee.