Uitstekend.

Perfecte afhandeling en zeer klantvriendelijk. Gekocht product is als nieuw en komt overeen met de beschrijving.

Heel blij mee en goede service!

Fijn bedrijf. Je koopt duurzaam en het wordt snel en gied geregeld. Aanrader!

Uitstekend!

Duidelijke communicatie via mail. Bijzonder snelle levering (daadwerkelijk vandaag besteld, morgen geleverd). Product was precies zoals beschreven.

niet erg blij.

mijn produkt was duidelijk 2e hands dus veel gebruikt. De mixer was helemaal vies en vettig, bah. De verzending was wel vlot maar wel in een zeer gehavende doos.

Prima service !!!

Ik zeg,,,,Ga zo door!!!

Znel, mooie producten, goede prijs/kwaliteitverhouding. Dit soort ‘doorverkopers’ zouden er meer mogen zijn!

Zeer tevreden met de super snelle service

Ik zocht deze blender/stomer maar het was niet meer leverbaar. Tot ik het hij retourkoop zag, en nog voordeliger ook! Binnen no time was het binnen. Blender werkt goed, kan lekkere hapjes maken voor m'n kleine meid. Bedankt!

Fantastische aankoop tegen aantrekkelijke prijs.

Een nieuwe ervaring Retourkoop. Ben zeer tevreden over het produkt.

Fietsendrager gekocht. Bij binnenkomst helaas incompleet. Na telefonisch contact de reserveonderdelen kunnen bestellen welke werden vergoed door retourshop. Netjes opgelost en uiteindelijk blij.

Snel verstuurd goed spul nieuwgewoon Prima prijs verhouding Voor herhaling vatbaar

Keurige afhandeling

Een heel net product gekocht via retourkoop, uiterst tevreden ook over het contact met de medewerker.

Geweldige service

Helaas was er één van mijn bestelde producten defect. Dit is direct opgelost zonder problemen! Verzending was snel en service zeer vriendelijk

apparaat vol kalkaanslag

dit betrof geen apparaat met lichte gebruikssporen. Het apparaat zat ramvol kalkaanslag. Ik heb het schoongemaakt maar nog nooit zoveel kalk uit een dergelijk apparaat zien komen. het werkt nu prima, apparaat is verder zonder schade, maar kan geen hogere score geven dan een 5

Makkelijk bestellen, snelle levering, niet helemaal nieuw

Via de website was het gemakkelijk om te bestellen. In de beschrijving stond dat het om een nieuw exemplaar ging. Helaas bleek dit niet helemaal het geval. Evengoed wel blij met mijn aankoop.

Besteld en de dag erna geleverd.

Prima product. Gewoon nieuw, met garantie maar dan voor een lagere prijs. Ideale combi!!! Ik kijk voortaan eerst op deze site als ik iets wil hebben.

Retourkoop heeft een snelle service en is betrouwbaar. Klantvriendelijk; handgeschreven briefje bij de bestelling. Je kunt makkelijk contact maken. Retourneren gaat eenvoudig.

De handgeschreven tekst met mij succes te wensen met mijn schuurmachine perfect

Betrouwbaar en voordelig

Nieuwe producten verkopen tegen sterk gereduceerde prijzen is een prachtig initiatief. Zeker wanneer daardoor een hoop (trans)acties achterwege blijven omdat het product de weg naar het magazijn wordt bespaard. Dat ene krasje is eenvoudig te aanvaarden. Producten zijn echt nieuw, retourkoop is betrouwbaar en bovendien echt voordelig!

Snel binnen en voor een mooie prijs.

Slecht

Danks aan dhl zijn jullie super slecht hoop dat jullie snel me geld weer terug stuurt

Teleurgesteld over niet aanwijzinge klantenservice

Ik heb op 16 December iets besteld en tot 22 December niet zo gekregen. Het lijkt niet even opgestuurd te zijn. Dan plots een melding dat het wel zal geleverd worden op 24 December. Maar helaas is het tot vandaag nog altijd niet geleverd. Gebeld met de klantendienst maar de weet ook niet wat te doen as alles afhangt van PostNL

100% tevreden

Prijs meer dan correct en producten precies zoals beschreven. Doos werd snel afgeleverd Inclusief een persoonlijk briefje erin, Ik vond het zeer attent! I.a.w. ben zeer tevreden.

Product zoals beschreven, snelle bezorging,goede prijs