Danks aan dhl zijn jullie super slecht hoop dat jullie snel me geld weer terug stuurt
Ik heb op 16 December iets besteld en tot 22 December niet zo gekregen. Het lijkt niet even opgestuurd te zijn. Dan plots een melding dat het wel zal geleverd worden op 24 December. Maar helaas is het tot vandaag nog altijd niet geleverd. Gebeld met de klantendienst maar de weet ook niet wat te doen as alles afhangt van PostNL
Prijs meer dan correct en producten precies zoals beschreven. Doos werd snel afgeleverd Inclusief een persoonlijk briefje erin, Ik vond het zeer attent! I.a.w. ben zeer tevreden.
Product zoals beschreven, snelle bezorging,goede prijs
Vriendelijke klantgerichte houding. Snel geleverd. Product voorzien van handgeschreven briefje dat alles was gecontroleerd. Product was defect, waarschijnlijk gebeurd tijdens het transport. Geld retour en excuses. Jammer maar prima afgehandeld.
Super geregeld en snel in huis alleen hammer dat de set niet compleet was en er lovaangeschaft moet worden.
De prijs was correct. Product is als nieuw. Levering en opvolging was supervlot! Kortom: positieve ervaring :-)
Snelle service, product zoals omschreven en heel lief briefje erbij!
Toevallig vond ik wat ik zocht op Retourkoop, ik betaalde er graag minder voor en nam iets wat een ander niet wilde. Levering was snel en het product was in perfecte staat.
geen poespas. minpuntje: het beschermkapje van het scheerapparaat (scheerkop) ontbrak echter Het leek mij logisch dat dit meegeleverd werd maar zeker weet ik dit niet daar ik meer berichten gelezen had over het ontbreken ervan
Ik heb eenvoudig de juiste stofzuiger gevonden online, om het daarna op te halen op een moment dat het mij uitkwam. Met dank aan het vriendelijke personeel!
Ik bestelde n thermostaatstekker voor een gourmetstel en krijg vervolgens een totaal nieuw gourmetstel toegestuurd, die ik niet heb besteld. Aanbevelen? Nou, weet ik eigenlijk niet. Maar voordeel van twijfel Graag tussenvorm bij aanbevelingskeuze
Goed aleen bij verzending beter opletten mvg kees
Op de website van retourkoop staat duidelijk beschreven in welke staat het product is. De levering is snel (zelfs tijdens de feestdagen) en er was nog wat leuks geschreven op de pakbon.
Na mijn bestelopdracht wilde ik graag het product ruilen. Ik heb toen telefonisch contact gehad en ben prima geholpen. Een dag later had ik de bestelling in huis en het teveel betaalde bedrag stond al op mijn rekening. Zeer tevreden.
Ondanks dat ik het aangeschafte produkt retour gezonden heb, wat ook prima verliep, heb ik een hele goed gevoel over gehouden aan dit bedrijf. Ik heb ook geen twijfel dat het geld keurig teruggestort wordt. Wanneer ik een ander produkt nodig heb kijk ik toch ook even of retourkoop.nl dit misschien in hun assortiment hebben.
Ik was benieuwd hoe het product er daadwerkelijk uit zou zien, maar alleen de doos had wat krasjes! Het product zelf was echt in Nieuwstaat. Dus ik ben blij dat ik de koop gedaan heb (en zo ook een beetje aan het milieu denk).
snel verzonden
Vriendelijk en deskundig geholpen door uw medewerker.
De eerste bezorging liep mis. Zonder bijbetalen werd t pakket een tweede keer verstuurd naar een ander adres.
Artikel naar keuze werd snel geleverd. De persoonlijke benadering in de afhandeling van de bestelling is boven verwachting .
Goede communicatie via e-mail en snelle service.
product werkt uitstekend voor mijn windows,ben tevreden
Na het betalen voor een product kreeg ik 2 dagen later te horen dat het item blijkbaar niet op voorraad was. Toen wel netjes het geld terug gestort gekregen na een dag of twee, Echter wel onhandig omdat ik het geld in dat moment nodig had om een soortgelijk product elders te kopen.