De (product)informatie op de website was goed en volledig. Het was eenvoudig om de bestelling te plaatsen en de bestelling werd netjes op tijd bezorgd.
Artikel zoals ik verwacht had
product ontvangen zoals beschreven
Product zag er goed uit
Ik had overhaast een stofzuiger besteld, terwijl even later bleek dat mijn defecte oude stofzuiger toch nog te repareren was. In goed overleg de verzending direct geannuleerd en mijn geld binnen een paar dagen terug. Vriendelijk en zonder problemen. Kom graag terug.
Steelstofzuiger die perfect werkt en onbeschadigd is, tegen een goede prijs! Snel geleverd en zonder problemen.
Pakketje had messen October geleverd moeten worden. DHL heeft het als geleverd gemeld, maar moest er bijna een maand op wachten. Klantenservice is echt niet geweldig, maar ze hebben het probleem opgelost en hechten dus toch waarde aan klantentevredenheid. Het is dus een eerlijk bedrijf en kan het aanbevelen indien je pakketje niet verdwijnt door DHL
Originele beoordeling
Pakketje had messen October geleverd moeten worden. DHL heeft het als geleverd gemeld, maar ik heb niets ontvangen. Ok, contacteer de webshop "kan iets later aankopen, klop bij de buren aan." Goed, ben over meerdere dagen bij over 10 buren geweest. Ze starten een process bij DHL, ik moet telkens naar updates vragen met het resultaatv na 3 werken.. "Mocht je hem nog niet hebben ontvangen zou ik je vriendelijk vragen om nog eens bij de buren aan te kloppen." Ik voel me inmiddels bijna opgelicht
Prima webshop. Ook snel bezorgd. Produkten: van een was alleen de verpakking open geweest, dat kon je zien. Van het andere was de doos flink beschadigd en ook niet compleet maar dat stond netjes gemeld! Daarvoor was de prijs ook minder dan de helft van het produkt zoals op andere websites vermeld. En wat miste was niet onmisbaar. Erg blij ermee.
Product was lals omschreven en zo goed als nieuw. Op mails werd direct en netjes gereageerd .Gewoon een heel goed initiatief om voor een nette prijs goederen toch te gebruiken ipv ze te verspillen. Aanrader.
Nieuwe producten tegen een lagere prijs en snel geleverd. Top.
Goed omschreven product en snelle levering
Wat er gezegd wordt op de website dat klopt ook. Ik kon bij mijn aankomen de gemelde "schade" niet ontdekken.
Gewoon een nieuw product, om welke reden dan ook teruggestuurd. Keurig!
Gewoon zoals gezegt. Makkelijk en snel! Product was netjes zoals omschreven
Snelle levering top!
Ik heb ervoor gekozen om mijn bestelling op te halen en dat werkte perfect. Zodra ik binnenstapte kwam er een vriendelijke medewerker naar me toe en in minder dan een minuut stond ik met mijn spullen alweer bij mijn auto. Goede prijs kwaliteit verhouding! Ik ben heel tevreden over mijn bestelling, echt blij mee zelfs!!
Bestelling klopte niet. Verkeerde lamp geleverd. Dit is snel hersteld. Heel fijn.
zeer goed en snel
Op de site stond dat alleen de doos beschadigd was, maar op de deksel van de waterkoker zit ook een kras. Doet het verder prima. Ik wil bij een aankoop er op kunnen vertrouwen dat de informatie volledig is.
Omschrijving klopt. Levering snel en netjes. Ik hou het assortiment in de gaten.
De blender is nieuw en doet het goed.
Snelle levering en correct product
Snel geleverd, goede prijs en kwaliteit!
Ik kocht een product dat onvolledig bleek. Retourkoop loste het heel snel en vriendelijk op. Pluim !
Heel fijn bedrijf en zeer vriendelijke medewerkers. Ruime keus aan producten. Scheelt best veel in de prijs. Zeer gunstig!