Heel fijn bedrijf en zeer vriendelijke medewerkers. Ruime keus aan producten. Scheelt best veel in de prijs. Zeer gunstig!
Voor mij de eerste keer iets gekocht bij Retourkoop , maar zeker niet de laatste keer. Je weet niet exact wat en hoe het binnenkomt, staat niet zo heel goed omschreven, maar dat viel 100% mee. Ik ben tevreden.
Leuk dat er een persoonlijk briefje bij zat
Na meerere aankopen weer bij retourkoop tercht gekomen is en blijft goed..
Snel verstuurd. Goede deal.
Betreft: Stoel Stane, verpakking licht beschadigd. Direct na het uitpakken bleek dat zowel het zitkussen van de stoel als de aluminium delen van de armleuningen beschadigingen hadden. Ik heb daar direct foto’s van genomen en via mail doorgestuurd aan RetourKoop. RetourKoop stelt dat alle producten vooraf grondig gecontroleerd worden. De hier genoemde beschadigingen waren echter duidelijk te zien. Omdat ik de rompslomp van retour sturen, mailen, enzovoort wou vermijden, heb ik de stoel maar geaccepteerd zoals hij was (zonder nadere kennisgeving aan RetourKoop). De reactie van RetourKoop was dat men bereid was om eventueel de aluminium delen te vervangen, maar geen woord over het zitkussen die de meeste en duidelijke beschadigingen had. Ik raad een ieder aan om de aangeboden producten van RetourKoop grondig te controleren en niet de begeleidende tekst direct te geloven. Voor mij geen aanrader.
Verpakking was beschadigd, maar product werkt prima! Service is snel en vriendelijk. Zou hier een volgende keer gerust weer kopen.
Mijn ervaring met retourkoop was helemaal goed. Had nog telefonisch contact gehad voor informatie. De persoon in kwestie heeft alle moeite voor me gedaan . Heel tevreden ben ik !
Het aangeprezen retour gezonden en gecontroleerde ETNA gaskookplaat bleek bij het openen van het pakket compleet, nieuw en mooi uit te zien voor een redelijke korting. Echter bij het goed nakijken van het apparaat zaten er twee flinke beschadigingen in het zwarte matte e-mail. Een hoek met afgeschilferd en flink beschadigd uiterlijk en aan de voorkant een put in de rand waar het e-mail ook helemaal grijs beschadigd was. Omdat het oude gasfornuis dermate kapot was en niet zonder konden hebben toch besloten het in te bouwen. Dus eigenlijk is de kookplaat van 198 euro toch te duur geweest in tegenstelling van de nieuwprijs van 267 euro.
Vreselijk idee dat bijna alle geretourneerde producten worden weggegooid. Fijn dat Retourkoop daar een oplossing voor biedt! Alle (inmiddels 4) producten die ik bij Retourkoop kocht zijn in perfecte staat.
Alles helemaal top gegaan
I fully recommend this website. It would be even better to have an English version of it.
Zeer blij mee alleen 1 schroef was niet goed. En het kleinere borsteltje met de blauwe haren was stuk afgeknapt dus niet bruikbaar
Bestel en tel voor me ouders krijg ik hem zonder lader echt en schande heb spuit dat ik daar ooit heb besteld
Ik heb gezocht op internet en ben uiteindelijk bij retourkoop.nl terecht gekomen . ik dacht ,wees niet dom en eigenwijs , waroom veel geld betalen als het ook anders kan het hoeft niet alles splinternieuw te zijn.ik heb besteld en de volgende dag was het er .een splinternieuwe afzuigkap die het perfect doet en ik heeeel blij me ben .dank uw wel retourkoop.nl. zal veder bij jullie snuffelen als ik iets nodig ben .
Ik had het verkeerde produkt besteld. Na telefonisch contact een andere besteld en gelijk een retourrecht erbij gekregen. Goed initiatief om geroutineerde producten een 2e kans te geven!
Alles duidelijk, snel verwerkt en perfect verpakt. Product was in uitstekende staat. Kan deze site aan iedereen aanbevelen.
Zo goed als nieuw, alleen een Duits hoesje en geen boekje, anders 5 sterren.
1e keer wat gekocht en het was keurig verzorgd. Altijd afwachten maar bij een tot nu toe onbekend bedrijf. Maar zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Het concept is super, de prijs-kwaliteit verhouding een dikke prima. Ik miste alleen een handleiding bij 1 van mijn bestelde producten, maar kan zijn dat dit misschien erbij heeft gestaan voor ik bestelde en dit over het hoofd heb gezien ;)
Mijn 1e ervaring. 2 fietshelmen gekocht. Ik werd spontaan gebeld dat ze klaar lagen om op te halen (had ik zelf voor gekozen). Klantvriendelijk. Tip: soortgelijke artikelen bij elkaar tonen. Ik wilde 2 helmen kopen, maar dacht eerst dat er maar 1 was. Na die in het winkelmandje gezet te hebben, vond ik pas de volgende (zelfde artikel).
Prima bedrijf.
Mooie eerlijke beschrijving en super fijne prijzen. En natuurlijk erg snelle verzending.
Heel aardig dat er een persoonlijk briefje bij was toegevoegd, heel attent!
Zie bovenstaande