Iedere stap in het proces wordt je over ingelicht
Goede prijsstelling
Men heeft een goede service geleverd. Het product kwam de volgende dag al aan in een goede staat. Men reageerde ook snel op mijn email toen ik een vraag had.
Met de hand geschreven persoonlijk aanhef in de begeleidende brief Maakte het persoonlijk
Een exact gelijk apparaat hadden we voorheen. Jaren prima gefunctioneerd. hopen er weer lang plezier van te hebben.
Snelle levering, apparaten zien er keurig uit en alles werkt naar behoren. Alles is netjes verpakt.
snelle en goede service
Product zoals omschreven, vriendelijk contact!
Het product is splinternieuw. De service was erg snel de volgende dag hadden wij het pakketje al ontvangen. Het persoonlijke bedankje bij de leveringsbon was erg fijn! Ik zou zo nog eens bestellen.
Snelle levering en een goed artikel
We waren op zoek naar een molen om koffiebonen te malen. Die gebruiken wij om poedersuiker mee te maken. We vonden deze bij retourkoop. Snel geleverd en duidelijk mail over de verloop van de aankoop tot het afleveren. Snel en transparant.
Stoel besteld Er zat 1 onderdeel niet bij maar was de andere dag binnen na 1 telefoontje. Zo kan het ook . Goed geregeld.
Snelle levering, goed product ziet eruit als nieuw. Als ik weer wat zoek dan kijk ik eerst bij hun
Alles was goed binnen gekomen, zoals het netjes was beschreven. De mankementen waren goed aangegeven. Vervangende onderdelen nieuw aanwezig.
Tot heden een prima ervaring.
Ik heb meerdere artikelen besteld en alle artikelen zijn in top-staat; keurig verpakt en snel aangekomen. De persoonlijke toegevoegde notitie maakt het extra aantrekkelijk om hier vaker te kopen. Tip: het assortiment wordt steeds aangevuld door nieuwe en andere producten, dus snuffel van tijd tot tijd eens op de site.
Een onderbouwlamp voor de keuken gekocht voor een leuke prijs! Op de (pak) bon stond nog een persoonlijke note geschreven. Erg leuk!
alles snel geleverd en zoals het hoorde alles netjes verpakt en nog een persoonlijk briefje erbij
Waterkoker lekte. Aan het begin een paar drupjes maar na 3 maanden liep het apparaat half leeg als je water kookte. Moest hem maar opsturen naar de fabrikant zeiden ze. Was een leuke test, maar zou hier niet nog eens bestellen.
Snelle levering. Apparaat werkt prima.
Vandaag besteld volgende dag geleverd
goede prijzen en snelle levering
Ik miste de foto’s van de schade op de website. En was Retour.nl 100% zeker dat het product nog te gebruiken was op de manier zoals het bedoeld was?
Goed vindbaar op google, producten waren perfect in orde en de levering was snel. Fijn dat deze producten op deze manier alsnog verkocht kunnen worden voor een goede prijs.
Goede service en communicatie. De mixer werd snel geleverd. En ja, er zit een minimale beschadiging op de mixer maar dan moet je goed kijken. Verwacht dat er over een paar weken wel meer op zullen zitten.