Het blind kopen van iets voelt als een risico nemen. De apparaten die ik kocht hadden enkel een internet foto als afbeelding. Hierdoor heb je toch een beetje het gevoel dat je een gok neemt. Op bijvoorbeeld marktplaats bekijk je uitvoerig de foto’s, dat mis ik hier. Een paar poorden beschrijving (bijvoorbeeld beschadigde verpakking) en meer info is er niet. Als ik de spullen (beperkt) zou zien zou ik sneller iets kopen. Aangekochte spullen waren wel prima in orde dus daar hoor je me niet over klagen en ben dus wel een heel tevreden klant.
Goed product voor weinig geld
Het pakket was keurig verpakt en hij werkt goed. We zijn er erg blij mee.
Keurige levering, heel net apparaat (magnegtron) Doos was beschadigd, maar magnetron ziet er keurig uit en werkt naar behoren. Een site om in de gaten te houden wanneer ik weer eens iets nodig zou hebben.
Delivery was fast and consumer care was very efficient as well.
Mooi koffiezetapparaat aangeschaft voor bijna de helft van de prijs. Ziet er perfect uit, alles in originele verpakking, alleen de doos was een beetje beschadigd. Vlot geleverd. Geweldig initiatief om deze retourzendingen nog een tweede kans te gunnen.
Toppie
Top product en snelle levering
Snelle service, er was toch een klein mankementje aan de slowcooker, werd fantastisch opgelost. Volgende dag werd er een andere slowcooker afgeleverd!
Was in eerste instantie beetje sceptisch om een robot stofzuiger te bestellen van geretourneerde artikelen. Maar na het lezen van de reviews toch besteld en de gok gewaagd. Bestelling snel ontvangen en voldoet ook volledig aan de verwachtingen en is als nieuw zoals beschreven. Kortom super blij met het totaal en voor een voordeligere prijs.
Bij een bestelling zat een onderdeel niet bij . Retour aankoop heeft dit perfect opgelost!
Vlotte bestelling, producten voldoen aan de verwachtingen.
Voor mijn fiets een fietstas en de carrierplaat en adapter van het MIK systeem besteld 2 dagen later alles in giede staat geleverd gekregen ook de omschrijvibg was precues zoals bij de artikrlen stond. Als nog iets zoek ga ik eerst bij retourkoop kijken of ze het hebben.
Had nier geweten dat een dergelijk concept bestond. Van harte aanbevolen
Producten waren in bijna nieuwstaat. En een snelle levering.
Via internet vond ik mijn product en ook nog eens het goedkoopste. Dezelfde dag al verzonden en met Track&Trace daags daarna al in de voormiddag thuis afgeleverd. Grote klasse! Retourkoop kan een voorbeeld zijn voor vele andere internetwinkels.
Heb topskeelers ontvangen. Ook snelle levering en een persoonlijke noot erbij. :)
2 paar schaatsen voor 65,- gekocht. Nog helemaal nieuw,alleen de doos beschadigd. Goede service en snel geleverd!
Snelle service, netjes en vriendelijk
Zeer tevreden 1 nadeel is dat je met de app wel moeite heb om te verbinden het lukt niet bij klein huishoud en dan de apparaat verbinden maar wel bij {anders} en dan wifi aansluiten zou fijn zijn als er een filmpje van zou zijn
Van mijn bestelling, 4 boxen met deksels, waren 3 vd 4 deksels tijdens transport kapot gegaan. Daarvoor snel contact kunnen leggen en samen tot een goede oplossing gekomen. Ik kreeg 3 nieuwe deksels die meteen werden opgestuurd! Goede en snelle service!
Prachtige koffiezetapparaat gescoord met ca 40% korting. Werkt prima en snel geleverd.
Levering was vertraagd, verder alles naar wens. Heel tevreden over apparaat zelf en natuurlijk de prettige prijs!
En zelfs iets beter. Prijs is lager en product is als nieuw