Duidelijke product omschrijving en het voldeed aan de verwachting. Zeer snelle levering.
Goed en nuttige verkoop informatie
Product was in goede staat.
Eenvoudig online besteld, binnen paar dagen ontvangen. Met een persoonlijk berichtje, helemaal top!
Na jaren trouwe dienst was de Kárcher Vac kapot. Een nieuwe kopen, is snel gedaan maar vond retourkoop.nl die een Kárcher Vac 50+ te koop hadden voor de helft van de prijs van een nieuwe. Gekocht en na 2 dagen al in huis. Prima gegaan en zeer tevreden over de aankoop.
Toevallig tegen de website van Retourkoop aangelopen. Vond precies wat ik zocht, tegen een aantrekkelijke prijs. Volgende dag in huis in originele verpakking, alleen was de tempex geschuurd. (Boei niet!) Na een schoonmaakbeurt (doe ik ook bij iedere andere nieuwe aankoop) de espresso machine gestart. Perfecte koffie, dus helemaal tevreden.
Snelle levering en zeer tevreden over het product.
Verpakking was open zoals vermeld , maar alles compleet en nieuw.
Vriendelijke medewerking en snelle levering. Medewerking is zeer vlot en meedenkend.
Nieuw veel goedkooper snel geleverd
Het ziet er nog piekfijn uit
Goed!
Geweldige service aardig behulpzaam een goed product voor weinig geld
Ondanks afspraak heeft u artikel niet gecontroleerd op de werking .
Super mooi apparaat voor een prikkie. Ik ben er blij mee. Vriendelijk briefje erbij werd ook zeer gewaardeerd.
Geen poespas, duidelijk en afhandeling zonder enig probleem, met een leuk persoonlijk briefje erbij.
Prima kwaliteit en snel geleverd!
Goede service en levering Toch geweldig als een product zo zijn tweede kans heeft
Perfect werkende en degelijke koffiemachine voor een interessante retour aankoopprijs . Zorgvuldige verzending. Jammer dat het maatlepeltje ontbrak. Dit stond spijtig genoeg niet vermeld bij de beschrijving van het toestel en heb ik nadien nog apart moeten aankopen. Vandaar geen volledige 5 sterren.
Het bestelde werd snel en keurig afgeleverd Netjes verpakt en binnen redelijke termijn
Retourkoop gevonden via Google. De originele Miele borstel naar dan veel goedkoper. Snel geleverd.
Thule Easyfold XT 2 933 op maandag besteld en op dinsdag al geleverd. De doos was open geweest, maar het artikel was compleet en onbeschadigd.
Via advertentie op marktplaats een Boboki fietszitje achter gekocht voor een zeer scherpe prijs. Bij aflevering zat helaas niet het juiste artikel in de doos. Na contact bleek het een foutje van Retourkoop te zijn en mocht ik het artikel gratis weer retour sturen. Ga zeker af en toe eerst even op hun website kijken of er een retour koopje te vinden is.