Allereerst werd ik aan de telefoon zeer vriendelijk te woord gestaan. Er werd alles aan gedaan om het product, een eenpersoons fietsendrager, op tijd op de plaats van bestemming te krijgen. Wat ik zeer waardeerde was het met de hand geschreven briefje in het pakket wat refereerde aan ons eerdere telefoongesprek. Zeer betrokken en klantvriendelijk! Helaas zat er geen gebruiksaanwijzing bij, maar met wat hulp van anderen kon ik hem toch in elkaar zetten. Erg blij met het product. Het zag er tiptop uit.
Had fietszitje besteld. Helemaal top. Volgende dag in huis. Stond netjes bij de advertentie dat alleen doos open was. Stoeltje was echt als nieuw. Heel blij mee.
Mooie prijs werkt perfect snel geleverd
Hoe mooi is het dat je een product (nieuw) aan kan schaffen voor een kleinere prijs en dit niet zoals bij vele bedrijven vernietigd word, dus ook nog bewust met het milieu omgaan… een win-win situatie is het zeker De klantenservice is niet minder dan bij bekende bedrijven, kreeg zelfs een handgeschreven tekst op de bon, erg leuk bedacht!
Item: executive bureastoel Kleine krasjes zoals vermeld en verder in super staat. Een handgeschreven bericht waar ik bedankt werd voor de bestelling en veel plezier werd gewenst met mijn stoel. Waar zie je dat nog tegenwoordig. Al met al een prettige ervaring en zeker aanbevolen
We moeten het apparaat nog gaan gebruiken(is een cadeau) maar op de pakbon stond een persoonlijke noot, fijn
Supersnelle levering, uitstekende communicatie, top product.
Mooi om een geretourd product te kunnen kopen tegen gereduceerde prijs. Het product was echter anders dan op de website beschreven. De beschrijving gaf aan dat het product 'uit de originele verpakking' was geweest. Bij ontvangst bleken er duidelijke gebruikssporen op te zitten. Daarnaast miste een onderdeel.
Goede communicatie en snelle levering!
Ik had al twee elektrische uiensnijders teruggestuurd. Het eindigde in grote flappen uien en uienmoes. Dit is echt de beste Elektrische uiensnijder die alles kan snijden en echt goed snijden. Handig dat je die bij retourkoop.nl kan krijgen
binnen een dag was de bestelling binnen en compleet.
Het bestelde product is iets beschadigd maar dit is niet opvallend. Product met 1 dag bezorgd.
Bestelling de volgende dag al netjes ontvangen. Goed verpakt en alles in goede staat.
Nadat ik de bestelling had uitgepakt zat er een blaadje bij waarop stond " veel strijk plezier Sandra". Ik vond dat zo leuk. Je wordt goed op de hoogte gehouden qua betaling, bestelling, pakket. Bezorging ging ook goed.
Het product wat ik bestelde werd de volgende dag al geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces en het product voldeed aan de beschrijving! Kortom helemaal top!
Er ontbrak een handleiding/boek bij het bestelde artikel. Na telefonisch overleg werd het geldbedrag, dat deze handleiding/boek kostte, op mijn bankrekening teruggestort, zodat ik op mijn beurt in staat werd gesteld, om deze handleiding/boek te kopen en te gebruiken.
Goed product. Goede omschrijving op de website. Snelle levering. Echt een nieuw ongebruikt product. Ben er echt heel blij mee.
Gevonden op internet via Marktplaats. Mooie kettingslot voor de fiets voor een prettige prijs. Kan die meteen ophalen
Kwam netjes verpakt en op tijd binnen! Stoom apparaat doet het goed pas 2 x gebruikt nu maar hoop dat ik er lang plezier van mag hebben!
Het bestelde product werd helaas geleverd met een ontbrekend onderdeel maar na melding hiervan werd het onderdeel direct de volgende dag al toegestuurd. Bedankt voor de goede service!
Ik heb een staafmixer set van Kenwood besteld en die was binnen een dag binnen. Helaas was de mix kom gebarsten en ontbrak er een onderdeel. Ik heb hier over gemaild maar helaas nu 8 dagen later nog geen reactie ontvangen.
Heb diverse keren moeten bestellen, ging steeds mis, website was verschrikkelijk traag, uiteindelijk de bestelling wel keurig ingepakt en op tijd in huis
Ik had het fijner gevonden als ik van te voren via productinformatie was ingelicht over de staat van het product. Dan had ik een keus gehad. Het zag er op de foto puntgaaf uit, maar bij uitpakken bleken er toch zichtbare beschadigingen op de stoomkoker aanwezig te zijn. Vraag me dan toch af of het al niet in gebruik is geweest door de vorige koper? Ik ging er vanuit dat de producten verpakt en ongebruikt bij u retour worden aangeboden. Vandaar dat ik de gok nam om tegen een mooi bedrag de aankoop te doen. Nu maar hopen dat het apparaat verder naar behoren werkt, en zal blijven werken!
Ik vindt de visie van retourkoop erg mooi, echter ik kocht een windscherm voor op de fiets om met mijn kleinzoon te fietsen.Volgens de beschrijving zou er een kleine beschadeging op zitten.Echter was het scherm overal beschadigd.Hierdoor slecht zicht en gevaarlijk.Om het retour te sturen kost het ook weer geld.Dus geen scherm wel 2x verzendkosten.Kan dan beter via bolcom nieuw artikel bestellen.
Correspond à la description et livraison rapide.. top