Lagere versie ontvangen dan ik heb gekocht.

Ik heb een lagere versie ontvangen dan die ik heb gekocht. Nu moet ik mailen en terug sturen etc. Goed concept, maar dit zijn foutjes die niet gemaakt hoeven te worden. Ik hoop dat het netjes afgehandeld wordt.

Snel netjes

Snel geleverd, netjes verpakt. En het werkt gewoon mijn bestelde product

Top opgelost

We houden van duurzaam dus is retourkoop iets wat ons zeer aanspreekt. Nu was er een artikel dat perfect voldeed aan de beschrijving, en een artikel beslist niet. Het het opsturen van foto’s is ons kosteloos een nieuw exemplaar toegestuurd. Perfect opgelost, het is dat we niet meer punten kunnen geven, anders hadden we een punt extra aangevinkt.

Prima aankoop

Product was precies zoals beschreven!

Alles soepel verlopen

Prima korting op het bestelde artikel. Op tijd binnen en het artikel zelf zag er goed uit.

Op tijd geleverd en netjes bezorgd.

in een woord geweldig

was wat ik zocht. gelijk aan de vorige. was stuk.

Product ging niet goed

Heb de compressorbox aangesloten en op 6 graden gesteld in de namiddag is hij van 6 ´aar 11 graden gegaan dus werk niet perfect, dus jammer

Doos was inderdaad zoals aangegeven beschadigd maar product verder nieuw. Had eerder bij de leverancier dit besteld maar was niet meer te leveren. Zag dit dus plotseling bij Retourkoop. Eerst huiverig om te bestellen maar gelet op het bedrag toch gedaan en helemaal happy en top!

Prix très compétitifs

Commande de 2 vannes thermostatiques Danfoss au prix le plus compétitif du marché et services après-vente professionnel. Merci.

snelle levering van goede spullen

op de site staat duidelijk waarom de spullen retour zijn gekomen en dat klopte ook in mijn geval.

Wow, wat een superkans

Dankzij retourkoop heb ik een nieuwe Garmin Venu 2 die nog altijd te koop is voor een hele schappelijke prijs. Je hoort wel eens van mensen die zo'n voordeeltje te pakken hebben gehad, ik nu dus ook dankzij retourkoop.

Zeer slecht

Bestelling ontvangen bleek van alles te missen wat wel degelijk op website en orderbon stond dat dat erbij hoorde, gebeld word er gezegd dat er niks mist, al met al zeer slechte ervaring dit was 1ste en laatste keer hier bestellen gelijk retour gestuurd naar retourkoop.de bedrijfsnaam zegt al genoeg

Goeie en snelle levering. Puntje van kritiek: laat de consument weten wanneer het pakketje ongeveer wordt geleverd, in mijn mails kreeg ik geen tracking of verwachte tijd te zien. Alleen dat mag beter. Verder is alles prima verlopen.

Goed concept, goede service

Heel klantvriendelijk

Prima klantenservice!

Splinternieuw product (robotstofzuiger) voor een prikkie! Bovendien erg snel geleverd.

Fijn om bij te dragen aan verspilling. Product was exact als omschreven m. In perfecte staat met alleen de verpakking beschadigd.

Snelle zending en bij kapotte lamp meteen nieuwe gestuurd

Zie boven

Fijn dat je retour producten kunt kopen ,niets mis mee en een tweede kans.

Top.

Super levering

Artikelen zijn uitstekend

Goed product ontvangen voor minder dan de helft van de winkelprijs. Snelle levering.

goede stoel

Een goede stoel met nauwelijks zichtbare beschadiging geleverd gekregen, de zit functie is optimaal. Blij te kunnen bijdragen aan het aankopen van licht beschadigde goederen. Er is verder niks mis mee en het scheelt enorm in prijs. Er wordt al veel te veel dingen weggegooid die best nog gebruikt kunnen worden vinden wij. Perfectie wordt zo overschat; een beetje minder is ook goed, zolang het de functie niet aantast kan men heel veel dingen normaal gebruiken. Ook met een hele lichte beschadiging die wij pas na een week gebruik geconstateerd hebben.

Goede ervaring bij oplossen problemen

Ik had een minder goede ervaring met mijn product, maar dit is enorm goed en snel opgelost en dat geeft het gevoel dat ik hier zeker weer zal kopen. Niet alles kan altijd goed gaan maar als het goed wordt opgelost dan ben je bij een goede winkel.

Fast delivery

Good I loke