Bij retourkoopjes een tuinsetje besteld, 2 stoelen en tafeltje. De volgende dag werd het persoonlijk bezorgt. Na het in elkaar zetten bleek de tafel niet compleet te zijn. Na telefonisch contact te hebben gehad is het goed opgelost. Ik had de keuze om of weer op te laten halen of een korting te krijgen. Ik ben tevreden.
Nadat onze robotstofzuiger kapot ging heeft retourkoop ons goed geholpen om het apparaat te repareren en nadat dit niet meer mogelijk was hebben ze ons coulant geholpen bij de aanschaf van een vervangend apparaat. Echt top en prettig om te ontdekken dat ze ook behulpzaam zijn na de aankoop.
Goed, snel met persoonlijke noot
De omschrijving van de beschadiging van de verpakking stemde overeen met de werkelijkheid.
Goed om.zo verspilling tegen te gaan en mooie persoonlijke touch door handgeschreven veel plezier met de aankoop notitie erbij te doen! Zeker voor herhaling vatbaar om een aankoop bij te doen!
Een nette prijs voor de aankoop, waar wat mis was gegaan maar na mail was alles snel en correct opgelost
Een goed product en snel geleverd.
Ik kreeg een nieuw produkt met alleen een beschadigde verpakking voor 70% van de prijs.
Geen centje pijn. Maar wel dezelfde kwaliteit en service als een nieuw apparaat. Wat mij betreft een aanrader!
goed kan niet anders zeggen
Produkt voldoening aan de verwachtingen Snel geleverd
Goed product snelle levering
Dakdrager voor de auto besteld, in prima staat, binnen twee dagen geleverd. Persoonlijke notitie van het personeel van Retourkoop op de pakbon waarin men me veel plezier wenste met het artikel! Erg attent.
De producten zijn conform de beschrijving en zeer voordelig tegenover volledig nieuwe producten. Zeker niet miskocht door bij retourkoop te kopen!
Geen commentaar
Snel geleverd en het apparaat werkt uitstekend! Ja, de doos was flink gedeukt door de vorige eigenaar en er zat een klein krasje op het apparaat. Maar het werkt uitstekend, voelt goed om deel uit te maken van het recycle/re-use proces en ik heb er slechts de helft voor betaald, in vergelijking met een “nieuwe”.
Ik heb hier een baby blender gekocht die ik nieuw echt te duur vond. Bij Retourkoop voor de helft gevonden. De beschreven beschadigingen zie ik niet, product zat nog nieuw in de doos en was snel geleverd! Echt heel blij mee.
Product is uitstekend. En zo vriendelijk im er een persoonlijk briefje bij te doen.
Snelle levering en artikel ook helemaal top heel blij mee
ondanks een misschien wat beschadigde doos ben ik uitermate tevreden over de zaag
Het persoonlijk handgeschreven briefje “ veel plezier van uw aankopen” is echt servicegericht! Leuk!
Snelle levering en vooral heel leuk is het persoonlijk toegevoegde briefje. Retour koop bedankt.
Perfecte service en bij de pakbon was zelfs een persoonlijke boodschap geschreven!!!
Prima horloge veel plezier van.