Product is in goede conditie
Snelle service product in zeer goede staat
Snelle levering en toen bleek dat het artikel beschadigd was werd dit meteen goed opgepakt en geregeld.
Overzichtelijke site, snel geleverd. Wat ik wel een minpuntje vind is dat ik Bep Zoef de robotstofzuiger zonder handtekening kon ophalen bij het PostNL ophaalpunt. Ik zet handtekeningen voor kleinere zaken als robotstofzuigers.
Snelle levering en kwalitatief goed, product geheel nieuw. Zeer tevreden over service en prijs.
Precies geleverd en gekregen wat ik besteld had erg tevreden
Snel geleverd en goed product
Snelle levering Product was ook zoals verwacht en omschreven Zeer goed
blij mee top service
Ik had na lang overwegen voor het eerst een retour product gekocht. Een combi magnetron die volgens omschrijving alleen uit de verpakking was geweest. Product werd snel geleverd door DHL. Verpakking had behoorlijk schade, deukjes en zelfs open gescheurd maar dat kan gebeuren. Nadat ik de magnetron uit de verpakking had, leek eerst alles in orde. Pas de volgende dag, bij beter zicht, ontdekte ik een hele grote deuk aan de linker onderkant waardoor de halve magnetron scheef leek. Na telefonisch contact met retourkoop stuurden ze zonder gedoe een gelijkwaardige magnetron op. Die was er de volgende dag. Ik ben nu nog aan het testen, optisch is alles prima. Ik weet niet waar de fout lag, bezorger of retourkoop zelf, maar de oplossing was snel en ongecompliceerd, waarvoor dank.
In de omschrijving stond, Ongebruikt, alleen doos beschadigd, maar na het openmaken zagen we toch etensresten op de airfryer zitten. Dus mijn inziens is de airfryer dan te duur geweest.
Het product is prima, originele verpakking en als nieuw, voor een veel lager bedrag.
Ontbrekend onderdeel dag erna reeds geleverd
Product was nieuw, alleen doos beschadigd. Daardoor mooie koop. Savonds besteld en volgende dag afgehaald in Utrecht.
Op de duidelijke website was dit fietsstoeltje gemakkelijk te vinden en te bestellen. De levering was snel en het stoeltje is helemaal gaaf, misschien is de verpakking beschadigd geweest. Wat goed dat zo verspilling wordt voorkomen en dat het bovendien mogelijk is om een goed, nieuw product voordelig te kopen. Ook een kleine beschadiging was niet erg geweest.
stuur al mail ook via 2nd main stuur de opvolging van het pakket met de fout van adres op mijn account het adres en corrigeer geen antwoord betaal 100€ toner hp 3 kleuren 201x meer over 2e hands gelezen bericht zo nalatige verkoper Ik zal een klacht moeten openen toch heb ik gevraagd om het object aan mij terug te geven zodra het bij hem terugkomt beantwoord nooit 5-7 e-mails
Snel leverbaar.
Prima product voor heel lage prijs. Aanrader
Heel erg goed bevallen, alles leek gewoon zoals nieuw. Besteld en volgende dag geleverd!
Mooi initiatief en gebruiksvriendelijke website. Tevens snelle levering en duidelijke communicatie. Ik ben blij met mij aankoop, bedankt!
Zoef Robotstofzuiger Anna AS20Z gekocht. "Als nieuwe" doet het perfect....
Al voor de zoveelste keer hier een aankoop gedaan en altijd goede service gekregen. Ga vooral zo door!
Prachtig doel dit is tenminste nuttig stikstof en verspilling tegen gaan. Kan minister van der Wal veel van leren. Prachtig business concept.