Top product

Ik heb lekker in gekookt

Uitstekend!

Een product ontvangen wat niet onder doet voor nieuw Snelle service Ze doen wat ze beloven

Goede afhandeling

N.a.v. het bestelde art. wat fout werd afgeleverd telefonisch contact gehad met medewerker van Retour koop. Naar tevredenheid afgehandeld.

Degelijke steelstofzuiger

Goede prijs/kwaliteit, werkt perfect!

Binnen 1 dag de bestelde magnetron geleverd gekregen die het perfect doet! Nog bedankt voor het persoonlijk briefje dat erbij zat! Erg leuk!

Uitstekende service met goede prijs voor nieuw product

Binnen enkele dagen in huis via een vertraagde DHL. Product was nieuw, uitsluitend de doos was, zoals op de site al vermeld stond, beschadigd.

Snel geleverd, product in nieuwstaat voor super prijs. Ben er blij mee.

Prima. Aankoop zoals gehoopt.

Zoals gehoopt, ook gedaan door retourkoop. Perfecte peijs/kwaliteit. Geen op of aanmerkingen.

Snel geleverd en netjes verpakt

Ik ben zeer tevreden over de levering snel en goed verpakt. Het apparaat was precies zoals beschreven op de website.

Prima en snel

Mini vriezer gekocht, licht beschadigd zoals vermeld op de site, maar gaat in de kast dus niemand die dat ziet. Nu een prima vriezer voor een prima prijs. Snelle levering, dus tevreden klant

Uitzonderlijk. Bestelling duurde maar 1 dag dus dat is wel heel snel.

Het sealapparaat was ondanks ontbreken van de originele doos nog heel erg nieuw en onbeschadigd. Min punt : Ik had verwacht dat ik een rolletje sealbags zou meekrijgen zoals bij een nieuw sealapparaat maar dat was het niet dus moest ik apart weer geld uitgeven voor 2 nieuwe rollen voor 16 euro.

Prima, alles volgens afspraak verlopen

Prima, alles volgens afspraak verlopen. Zeer tevreden over de tuinset

Bestelling incompleet maar goed opgelost

Ik had een stofzuiger besteld. Helaas was men vergeten om de stofzuigerslang erbij te leveren. Maar na een belletje (ik had direct contact, ook heel fijn) werd het nagezonden en had ik de volgende dag een schoon huis. Heel vriendelijk geholpen.

Goed product en conform afspraak

Ik heb een retourkoop aangeschaft waarbij de status wxact zoals de beschrijvinf, (nieuw en ingebruikt) was. Product is van goede kwaliteit.

Keurig op tijd geleverd.

Echter de bestelling was niet volgens de omschrijving, Nog een deeghaak moeten kopen van rvs

Echt een site die ik ga onthouden

Supersnelle levering. Keurig ingepakt. Echt super voordeling. Een webwinkel waar je eigenlijk altijd even moet kijken als je iets nodig hebt. Er zat een handgeschreven kaartje bij echt heel attent.

Snelle levering, prima aankoop.

Ervaring?

Ik had wat besteld en zonder opgave van precieze reden is dat niet geleverd. Wel geld terug, maar ja, dat lijkt me eerder normaal dan goed. En ik moet het weer checken of dat is geregeld en weer opnieuw gaan zoeken. Verder geen probleem, maar nu vragen ze me een review in te vullen, dus doe ik dat maar. Op zich is de afhandeling van de annulering verder prima, dus misschien als niet iedereen klaagt over niet geleverde producten, is het goed om te weten dat in ieder geval in mijn geval de terugbetaling snel is gedaan...

Heel eficient

Prijs en kwaliteit perfect, concept van retour gebruiken, sneld thuis, verrassend goed d!

Kapot artikel ontvangen

Ik bestelde na lang wikken en wegen een Sizzix Big Shot bij Retourkoop. Op hun site staat: ‘producten zijn gecontroleerd en werken goed.’ Niet dus. Bij de machine die ik ontving ontbraken 3 onderdelen. We hebben het zelf moeten repareren. De reactie van retourkoop was ook niet echt voorkomend of meedenkend: “Bedankt voor je mail. Helaas hebben wij niet schroef die erop hoort. Wellicht kun je het met een andere schroef oplossen. We hadden dit moeten melden, sorry voor het ongemak.” Houdt er dus rekening mee dat je bestelling incompleet kan zijn!

levering goed, behalve aan een snoer engelse stekker wat vervelend is deze moet ik natuurlijk vervangen voor een gewone.

Correct, vriendelijk, respect voor leveringsvoorwaarden

Zie hierboven, meer moet het niet zijn toch ?

Mooi en goed product

Steelstofzuiger aangeschaft zeer snel geleverd en goed verpakt Ook de stofzuiger zelf is gewoon als nieuw Als we volgende keer weer wat nodig hebben kijken we eerst weer hier Alles bij elkaar opgeteld gewoon top

We zijn super blij met combi magnetron/oven. Wat echter wel jammer is, is dat er alleen Duitse beschrijving bij zit. Voor iets wat in Nederland verkocht word. Dat hadden ze wel mogen aanpassen. Dus voor ons is het cijfer een 7